Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at ikke kun Pia Olsen Dyhrs seneste svada mod Alternativ­et, men også andre politikere­s mediestunt­s mod mulige regeringsp­artnere bør stoppe, før det bliver pinligt. SF skal ikke gentage sossernes fejl. DF’ere husker angrebene fra sosserne, og det gør EL også. I dag er det nemmere for sosserne at samarbejde med DF end EL. Hvilket nok fortaeller venstreflø­jen om, hvad sosserne er for et parti i dag. Måske SF bør overveje at undgå samme deroute?

Per Jensen

Axel Kiers Vej 18 E Højbjerg

at hvad er ligheden mellem Joachim B. Olsen og Peter Schmeichel? JBO står på mål for racistiske holdninger. PS støder kugler til propaganda for Putins diktatoris­ke Rusland.

Benny Normind Elmely 3

Farum

at jeg kan forstå, at man mener, at gerningsma­nden til terror-attentatte­t i Münster blot var en sindssyg tysker. Underforst­ået kan jeg forstå, at man ikke mener, at terroriste­rne i London, Nice, Berlin, Stockholm og så videre var det.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at jeg syntes, det var lidt sjovt mandag morgen, da den selvsmagen­de vaert på TV2 News Kristian Holt (overgås kun af Søren Lippert) sagde noget om valget i Ungarn, der var sket i aftes ’dansk tid’. Nu er vi i samme tidszone, så det var en dobbelt op for Kristian. Der var også dansk tid i Ungarn. Tju hej.

Mikael Gehrs Munkerisve­j 26 Odense M

at Orbán har sejret stort i Ungarn. Han er imod islamiseri­ng af Europa, og det er flertallet af ungarerne enige med ham i. Ifølge Danmarks Radio må de vaere højrenatio­nalister, for sådan blev begivenhed­en omtalt i DR. Hvis man bruger samme indfaldsvi­nkel i Danmark, var frihedskae­mperne under besaettels­en også højrenatio­nalister. Ja, det er åbenbart forbudt at forsvare sit eget land. I hvert fald i DR’s perspektiv.

Geoffrey Cain Rebekkavej 5 Hellerup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark