Ekstra Bladet

Blev udsat for både fysisk og psykisk vold

-

Vivi levede et hårdt og alt, alt for kort liv, hvor der ofte var langt mellem positive oplevelser og lykkelige stunder.

En overgang boede hun blandt andet hos en mand, der udsatte hende for både fysisk og psykisk vold. Et forhold, Vivi aldrig kom sig helt over – og som var en af de vaesentlig­e årsager til, at hun i de sidste år af sit liv drak mere og mere.

Det var en meget lidt idyllisk tilvaerels­e for den unge kvinde med grønlandsk­e aner, der med al sandsynlig­hed blev myrdet 9. juli 2008. Samme lune og solrige sommerafte­n, hvor hun forsvandt sporløst efter en våd, privat fest på Sorøvej i Ringsted.

– Det er naesten umuligt med ord at forklare, hvordan det er at deltage i bisaettels­en af sit eget barn.

– Hvorfor kunne det ikke have vaeret mig i stedet? Sådan taenkte jeg dengang, og jeg gør det indimellem fortsat, når jeg har en dårlig dag, fortaeller Augustine, der havde det ekstra svaert de første par år efter mordet.

Skreg frustratio­nerne ud

Her gik hun flere gange hjemmefra for simpelthen at få lidt fred og afløb for alle de mange tanker og følelser, der igen og igen hobede sig op.

– De gange, hvor jeg bare ikke kunne klare mere, cyklede jeg enten ud i skoven eller vandrede formålsløs­t ud over markerne, hvor jeg kunne graede og skrige mine frustratio­ner ud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark