Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HILLERØD: To unge drenge var ved at antaende bål i en stråtaekt pavillon i Slotsparke­n, da der indløb en anmeldelse til politiet. Patruljen fik standset drengene, inden bålet blev til noget.

HADERSLEV: En bilist blev noget overrasket, da han pludselig mistede to hjul i et sving. Han havde lige skiftet til sommerhjul, men de var altså tilsynelad­ende ikke spaendt korrekt.

HØRSHOLM: Politiet havde iført sig digter-kysen på Twitter og konstatere­de, at der var ’en flok grimme aellinger ude at spadsere sammen med deres mor og far på Helsingørm­otorvejen, nordgående ved Hørsholm’. Det skabte pludselige opbremsnin­ger.

AARHUS: En 27-årig mand fra Rumaenien blev anholdt og sigtet efter ’tigger-loven’, da han sad og tiggede på Strøget med et plastikkru­s foran sig, mens flere personer veg udenom. Han blev ligeledes anholdt for det samme 4. april, hvor han fik en straks-dom på to ugers ubetinget faengsel. Resultatet blev det samme denne gang.

NYKØBING F.: En brand i en bygning på Herningvej opstod formentlig i en spand, der er beregnet til cigaretsko­dder. Flammerne, der fik ekstra naering af vinden, havde fået fat under nogle facadeplad­er. Branden kom dog hurtigt under kontrol, og ingen kom noget til.

NAESTVED: En 85-årig kvinde var udsat for et tricktyver­i, da en mand, der talte dansk med accent, henvendte sig, da hun skulle låse sig ind i sin lejlighed på H.C. Andersens Vej i Naestved. Han fortalte, at han var fra kommunen, og ville høre, om hun kunne veksle penge. Kort efter opdagede kvinden, at hendes pung med kontanter og haevekort var stjålet. HIMMERLAND: En bilist havde en promille på intet mindre end 2,18, da han blev standset på Nordjyske motorvej ved rasteplads Himmerland. Han blev derfor anholdt og medtaget til udtagelse af en blodprøve – og hans førerret blev inddraget.

AARHUS: Otte blev fremstille­t i grundlovsf­orhør og sigtet for narkohande­l i forbindels­e med en større narkoaktio­n. Syv af de otte blev varetaegts­faengslet i fire uger.

linette

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark