Ekstra Bladet

Abel Spendabel, hvad koster din sabel ...

- DAN BJERREGAAR­D LINETTE KRØGER JESPERSEN db@eb.dk, linette@eb.dk

Togpassage­rer på Københavns Hovedbaneg­ård fik noget af en overraskel­se, da tungt bevaebnede betjente fra Københavns Politis Udryknings­sektion ved halv titiden i går formiddag foretog en anholdelse­s-aktion midt på perronen.

– Jeg stod bare og skulle med mit tog, og i løbet af 0,2 stod der bare politi på perronen med denne mand foran sig, siger et øjenvidne til Ekstra Bladet og konstatere­r, at politiet var 'hurtige og gode'.

Københavns Politi bekraefter, at de rykkede ud til Hovedbaneg­ården.

– Vi fik en anmeldelse om, at der gik en mand rundt med en sabel, og stedet taget i betragtnin­g var vi hurtigt fremme og tage kontakt, siger vicepoliti­inspektør Riad Tolba.

Usmart

Det viste sig dog, at der var tale om en plastik-sabel, fortaeller videpoliti­inspektøre­n, som kalder det 'ganske usmart' at gå rundt med sådan en på Københavns Hovedbaneg­ård.

Ekstra Bladet har modtaget flere fotos fra episoden. De viser blandt andet, at manden, der er af anden etnisk oprindelse end dansk, ligger på alle fire, mens han er omringet af svaertbeva­ebnede betjente, hvorefter han bliver sat ned på perronen.

Vicepoliti­inspektøre­n fortaeller, at manden er anholdt og taget med på stationen for at klarlaegge de naermere omstaendig­heder.

 ?? LAESERFOTO ?? Manden ses her umiddelbar­t efter anholdelse­n.
LAESERFOTO Manden ses her umiddelbar­t efter anholdelse­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark