Ekstra Bladet

For dyrt at blive her

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

I begyndelse­n af året kastede Linse Kessler sig ud i sit livs eventyr, da hun forlod Bryggen og flyttede til Spanien for at åbne sin Bed and Breakfast.

Siden hun slog dørene op i marts, har hun konstant haft gaester på sin feriepensi­on på den spanske solkyst, men Linse kan langt fra melde udsolgt, fortaeller hun til Ekstra Bladet.

– Jeg ville jo gerne have haft, at alle vaerelser var booket konstant, lige fra vi åbnede. Sådan er det ikke helt, erkender hun.

– Jeg kunne nok vaere lidt mere reklame-agtig, men det er altså slet ikke mig, siger Linse og fortaeller, at der i starten var lidt problemer med at få bookninger og betaling til at gå igennem.

Nervøs

– Man laerer meget af sådan noget her. Får nogle erfaringer, som man kan bruge. Og så har jeg helt aerligt vaeret skide nervøs for, om det var godt nok, det vi kunne tilbyde, siger hun.

Det er i et parløb med Fremtids Peter, at Linse Kessler har sat gang i sit spanske drømmeproj­ekt.

– Men jeg ved jo godt, at det er mig og mit navn, det hele falder tilbage på. Og det vil ikke vaere til at baere, hvis vi skuffer nogen, der bruger deres ferie hernede hos os, siger Linse.

Beslutning­en, om at Linses B&B skulle ligge i Mijas, blev taget i november, da Linse var i Spanien med Fremtids Peter, Geggo og Cengiz.

– Solen skinnede, og alt så bare helt vidunderli­gt ud, da vi besluttede os for, at det her var stedet for os, fortaeller Linse.

Huller i vaeggene

Men da hun i begyndelse­n af januar genså stedet den dag, hun stod med sine hunde og flyttekass­er i Spanien, var det knapt så idyllisk.

– Vi lejer stedet af en naerig englaender, der tidligere har lejet ud til unge englaender­e, der bare er kommet herned for at feste. Da vi så efter i krogene på en kold gråvejrsda­g i januar, var her pludselig ikke så paent. Her var huller i vaeggene, og sådan noget kan vi jo ikke have gaester i, siger hun.

Derfor fik Linse og Fremtids Peter travlt med at fikse ting og lave lister over alle de ting, der skulle ordnes. Men i Spanien sker tingene i et lidt andet tempo end i Danmark.

– Hvordan rimer mañana på dit temperamen­t?

– Dårligt! Også på Fremtids Peters. Men man kan sgu ikke rigtigt blive sur på ham englaender­en. Han er sød og venlig og skal nok få gjort tingene ... på et tidspunkt, griner hun.

Bortset fra, at strømmen stadig går omkring 20 gange om dagen, er der kommet styr på Linses pension.

– Lever det så op til dine forventnin­ger. Er drømmen gået i opfyldelse?

– Altså det er hårdt arbejde, og det er bestemt ikke en givende forretning. Vi kommer ikke til at tjene på det her. Måske saetter vi endda lidt til. Men det ER et eventyr. Jeg ser positivt på tingene, og jeg er ikke doven. Det er sgu hårdt arbejde at drive sådan et sted. Der skal vaskes, ryddes op og købes ind. Det er ingen ferie for mig. Men jeg bor i Spanien, og jeg elsker at tale med gaesterne, siger Linse, der foreløbig bliver der i et år: – Mindst! Jeg har allerede taenkt lidt frem, siger hun hemmelighe­dsfuldt.

– Jeg ved, at jeg ikke kan blive her. Det er for dyrt. Lejen er simpelthen for høj. Men det gode ved at vaere hernede er, at jeg allerede har fået et netvaerk, siger Linse, der højest overrasken­de var på skaermen i aftes, da TV3 havde saesonprem­iere på 'Familien fra Bryggen'. Familien havde ellers udtrykt ønske om en pause fra serien efter syv års optagelser.

 ?? PRIVATFOTO ?? – Folk glemmer nogle gange, at jeg ikke er på ferie hernede. Det er hårdt arbejde, men der er heldigvis også masser af tid til at tale med gaesterne, siger Linse.
PRIVATFOTO – Folk glemmer nogle gange, at jeg ikke er på ferie hernede. Det er hårdt arbejde, men der er heldigvis også masser af tid til at tale med gaesterne, siger Linse.
 ?? PRIVATFOTO ?? Selvom Linse opholder sig på solkysten, er der ikke meget tid til at sole sig. Lidt bliver det dog til.
PRIVATFOTO Selvom Linse opholder sig på solkysten, er der ikke meget tid til at sole sig. Lidt bliver det dog til.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark