Ekstra Bladet

Jeg kan se, han er en god fyr

-

45-årige Roland Møller er i dag en prisvinden­de skuespille­r, der har vaeret nomineret til en Oscar for 'Under Sandet' og som har spillet over for en raekke store Hollywood-navne – heriblandt Charlize Theron i 'Atomic Blonde'.

Også fortid som kriminel

Men ligesom Nedim Yasar har han en fortid som kriminel, og han har flere gange hjulpet Nedim i hans karriere. Da Møller, der selv har siddet i faengsel fire et halvt år, før han skiftede spor, fik for travlt med sin skuespille­rkarriere, foreslog han Radio24syv, at Nedim Yasar skulle overtage hans plads i programmet 'Politiradi­o', og siden har han givet Nedim Yasar mange gode råd i forbindels­e med skuespille­t.

Mentor

– Jeg har fået videoer fra ham, når han er i Frankrig, Tyskland og Sverige og optage, hvor han fortaeller mig, hvad jeg skal gøre som skuespille­r. Og hvis jeg for eksempel skal i debatten på DR, er han altid hurtig til at skrive til mig, at jeg bare skal slappe af.

– Han er en slags mentor for mig, og jeg er rigtig glad for, at han står bag mig, lyder det fra Yasar.

Roland Møller er glad for at kunne hjaelpe.

– Grunden til, at jeg hjaelper Nedim, er, at jeg kan se, at han er en god fyr. Han har taget nogle omveje i livet, som jeg også selv har gjort, og jeg kan egentlig se mig selv i ham på mange måder, fortaeller han, da Ekstra Bladet fanger ham på telefon fra London, hvor han optager en Hollywood-film.

– Vi har begge to en fortid, som vi ikke er stolte af, men vi skal laere at leve med den og prøve at få det bedste ud af den.

Det er ikke nemt for sådan nogen som os at traede ind i en ny branche. Der er altid nogen, der gerne vil holde os fast i en bestemt position, så jeg har prøvet at rådgive ham om, hvordan han kan undgå at falde ned i den samme rille hele tiden, tilføjer han.

 ??  ?? Skuespille­ren Roland Møller, der ligesom Nedim Yaser har en kriminel fortid, har støttet ham meget.
Skuespille­ren Roland Møller, der ligesom Nedim Yaser har en kriminel fortid, har støttet ham meget.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark