Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at en overenskom­st slet ikke er så dyr for staten, som statens forhandler­e frygter. Ved at lave en regel om, at kommende lønstignin­ger og bløde vaerdier – arbejdstid, fridage, barsel m.m. – opnået af overenskom­stpartnern­e alene skal gaelde for de lønmodtage­re, der er med i de fagforenin­ger, der har lavet overenskom­sten, kan der vel spares mindst en tredjedel af udgifterne til de naeste års overenskom­st. Dette forslag er bedre end Løkkes velfaerdsf­ond, og Løkkes fonde er bestemt ikke at foretraekk­e.

Kim Hansen

Herlev

at Løkke skal haeve det grønne ambitionsn­iveau markant i sit udspil til et nyt energiforl­ig! Danmark har gået forrest på den grønne scene i mange år. Det skal vi fortsaette med.

Mads Hvidbjerg Kristensen

Formand, DSU Sydjylland Spurvevej 3 Esbjerg

at jeg fik et cigaretetu­i i sølv, da jeg blev konfirmere­t i 1942, og en pakke cigaretter kostede 40 øre. I dag er jeg 90 og ryger 20 Viking om dagen. Mit gode råd til tidens konfirmand­er er: Gør, hvad I har lyst til.

Lilly Jensen

C.T. Barfoedsve­j 11 Frederiksb­erg

at artiklen forleden om kvinden, der bortførte sine børn til Brasilien, er noget rørstrømsk. Hun kan overhovede­t ikke fatte, at hele sagen drejer sig om børnenes tarv. Uanset hvor meget mand og kone har levet som hund og kat, har begge foraeldre lige stort behov for at vaere der for deres børn. Har hun overhovede­t taenkt på, hvordan disse børn vil kunne klare sig i fremtiden?

Veber Finnedal København

at hvad er det for nogle underlige pauseklovn­e, som verdenssam­fundet vaelger til at afgøre din og min skaebne? Jeg er pinligt berørt på menneskehe­dens vegne, når man prioritere­r en falleret forretning­smand og en tidligere KGB-agent med lavt selvvaerd. Hold kaeft, et par sølle skaebner!

Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark