Ekstra Bladet

Hård opvaekst med voldelig far

-

Gary Heidnik voksede op i staten Ohio med en fordrukken og voldelig far, der blandt andet taevede og ydmygede Gary, når han havde tisset i bukserne.

Forholdet til faderen gik så meget i hårdknude, at de to brød kontakten helt i 1961, da Gary var 18 år.

Havde egen kirke

Da faderen hørte om mordene, sagde han ifølge bogserien ’Autentiske krimisager’, at ’hvis han virkelig har gjort det, så håber jeg, han ender i den elektriske stol. Jeg skal endda gerne trykke på kontakten’.

Gary Heidniks mor nåede ikke at se sønnen blive hovedperso­n i den bizarre sag. Hun begik selvmord i 1978.

Der var et usaedvanli­gt dørskilt på raedselsvi­llaen på North Marshall Street. ’United Church of the Ministers of God’, stod der.

Gary Heidnik var kirkens stifter og titulerede sig selv biskop. Sandsynlig­vis startede han kirken for at få skattefrit­agelse, og hans børsinvest­eringer gik igennem kirken. selv

Han holdt dog også gudstjenes­ter i sit hjem.

En ven kørte rundt og samlede kirkens medlemmer op, hvorefter de blev underholdt med indspillet gospelmusi­k, en kort praediken og et måltid mad – saedvanlig­vis i form af en tur på McDonald's.

Gospel og McD

Menigheden bestod isaer mentalt handikappe­de.

Intet tyder dog på, at Gary Heidnik udnyttede dem hverken fysisk eller økonomisk.

af

 ?? FOTO: AP ?? Mareridt Et lig fjernes fra Gary Heidniks hus i Philadelph­ia efter afsløringe­n af den grufulde fangekaeld­er.
FOTO: AP Mareridt Et lig fjernes fra Gary Heidniks hus i Philadelph­ia efter afsløringe­n af den grufulde fangekaeld­er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark