Ekstra Bladet

Nu er det alvor

- ANDERS JENSEN aj@eb.dk

Micki Nielsen er ved at få karrieren på rette spor efter sin dopingdom fra 2017, som rystede den danske bokseverde­n. Således skal danskeren møde Artur Mann i kampen om WBO cruiservae­gttitlen 2. juni i Hannover, Tyskland. Nielsen vender tilbage til ringen efter sin sejr over Ricards Bolotniks fra Letland, og ubesejrede Artur Mann bliver danskerens største udfordring.

– Jeg glaeder mig til at få muligheden for at møde Artur Mann i Tyskland. Han er en hård bokser, og jeg er sikker, at han vil give mig en god kamp, men jeg tror meget på, at jeg kan vinde, siger Micki Nielsen i en pressemedd­else.

– Jeg har haft gode oplevelser med at bokse i Tyskland og Letland og sparret med topnavne som Mairis Briedis. Nu er det tid til, at jeg stepper op, og viser, at jeg har, hvad der skal til for at kaempe om en VM-titel. Ved at slå Artur Mann, beviser jeg, at jeg er klar, siger han.

Sultne boksere

Artur Mann er forsvarend­e mester i WBO cruiservae­gtklassen, da han vandt over landsmande­n Leon Harth i juli 2017. Tyskeren ser også meget frem til at bokse i sin egen hjemby mod danskeren.

– Jeg er meget glad for at skulle bokse i min hjemby. Nielsen er en staerk bokser, men med mine fans i ryggen bliver baeltet i Hannover, siger Artur Mann i samme pressemedd­elelse.

Micki Nielsen glaeder sig også til, at både han og brormand Patrick Nielsen skal bokse i Tyskland. Patrick Nielsen møder Arthur Abraham 28. april. Vi skal begge bokse store kampe i Tyskland.

– Jeg skal se Patrick bokse i Offenburg, og derefter er det min tur til at vinde i Hannover over Mann, siger Micki Nielsen.

Store forventnin­ger

Promoter Nisse Sauerland har også store forventnin­ger til kampen mellem de to unge boksere.

– Vi er meget glade for at levere en så stor kamp for vores fans. Det er en 50-50kamp mellem to unge og sultne boksere. siger Nisse Sauerland i en pressemede­lelse.

25-årige Micki Nielsen har vundet 25 ud af 26 kampe, hvor 15 sejre er blevet sikret på knockout.

Den 27-årige tysker har vundet 13 kampe ud af 13 mulige.

Danskerens eneste nederlag fandt sted i 2016 mod Kevin Lerena. Micki Nielsen blev idømt en fire-årig karantaene i 2017, da der blev fundet spor af testostero­n i hans blod i forbindels­e med en kamp mod Johnny Muller i 2016. Hverken Sauerland og Dansk Profession­el Bokseforbu­nd anerkendte dog ikke sagen, og derfor kunne Micki Nielsen bokse videre. Derfor betyder karantaene­n, at han kun har karantaene fra at bokse i Sydafrika.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? – Nu er det tid til, at jeg stepper op, og viser, at jeg har, hvad der skal til for at kaempe om en VM-titel, fortaeller Micki Nielsen.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN – Nu er det tid til, at jeg stepper op, og viser, at jeg har, hvad der skal til for at kaempe om en VM-titel, fortaeller Micki Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark