Ekstra Bladet

Desperat Laudrup jagter trofae

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Ligaen i Qatar er slut for i år, og det blev til en tredjeplad­s for Michael Laudrups AlRayyan seks point efter sølvvinder­ne fra Al Sadd og 17 point efter mestrene fra AlDuhail.

Efter to år i Al-Rayyan er Laudrup stadig uden trofaeer i klubben, og til sommer udløber kontrakten med de otte-dobbelte mestre, der vandt guldet året før, at Laudrup kom til.

Nu venter sidste chance for at vinde et nationalt trofae for Laudrup, for pokalturne­ringen Emir Cup skal i gang.

Tabte finalen sidste år

Den lokale avis The Peninsula beskriver, at Laudrup er ’desperat’ efter at kunne løfte trofaeet og henviser til, at Laudrups drenge sidste år var i forlaenget spilletid, før man tabte finalen mod AlSadd i sidste minut.

– Vi taenkte allerede på at skulle sparke straffespa­rk, og det mål paralysere­de os. Det var meget uheldigt for os, siger Laudrup i forbindels­e med lodtraekni­ngen til dette års turnering.

– Vi var meget taet på titlen sidste år. Vi leverede en god praestatio­n i turneringe­n, da vi besejrede Lekhwiya 3-1 i semifinale­n.

– Men Al-Sadd er også et godt hold, og de har fantastisk­e spillere, isaer Xavi, der lavede den afgørende aflevering til Hamroun, og desvaerre for os scorede han

– Denne gang vil vi også prøve at nå finalen og spille godt og vinde turneringe­n. Jeg ser frem til en god praestatio­n fra mit hold, siger Laudrup.

Michael Laudrups Al-Rayyan traeder ind i tredje fase af turneringe­ns seks runder, hvor finalen spilles 19. maj. Vinderen af Qatars pokalturne­ring Emir Cup kommer også med i naeste års asiatiske Champions League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark