Ekstra Bladet

Ståle håber på Santander til derby: ’Vi tager det dag for dag’

- GISLE THORSEN 1-0. gisle@eb.dk

Federico Santander var i går tilbage på traeningsb­anen, men det er fortsat usikkert, om FCK-stjernen når at blive klar til søndagens derby mod Brøndby.

For han traenede ikke fuldt med og er stadig plaget af de ankel- og laegproble­mer, der tvang ham til at udgå i mandagens kamp mod FC Midtjyllan­d.

– Vi håber på, at han bliver klar, men tager det dag for dag. I dag (torsdag, red.) var første gang, at han var ude på banen igen.

– Ellers har han kun fået behandling siden kampen i Midtjyllan­d, siger FCK-manager Ståle Solbakken, der er meget i tvivl om, hvilken vej vinden blaeser i forhold til den farlige sydamerika­ners deltagelse på Vestegnen:

– Jeg har ikke snakket med ham om det endnu, så lige nu har jeg ingen mavefornem­melse. Vi må se, hvordan det går til traeningen fredag (i dag, red.), men vi venter nok frem til lørdag med at tage en beslutning.

Revanche til gode

Santander har scoret i sine fem seneste Superligak­ampe, så københavne­rne vil gå langt for at få ham på benene til kampen mod aerkerival­en.

Derimod kommer opgøret for tidligt for Erik Johansson. Den svenske midterfors­varer, der har fået comeback på reservehol­det, har i går vaeret i London for at få tjekket sit knae.

– Det er en sidste test. De skal tjekke, om alt er, som det skal vaere. Men indtil videre er alt gået efter planen, og jeg tror på, at vi ser Erik på banen, før saesonen er omme, siger Ståle Solbakken, der dog naeppe vaelger at indlemme den staerke svensker i sin trup mod Brøndby:

– Ikke som det ser ud, men nu skal vi også først lige have ham ud på traeningsb­anen igen efter den test.

FC København møder Brøndby søndag kl. 16 og har i den grad revanche til gode. De har tabt to gange 0-1 til klubben fra Vestegnen i Superligae­n i denne saeson, og de blågule sendte dem også ud af pokalturne­ringen i starten af året.

Også det opgør endte

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Federico Santander er stadig plaget af de ankelog laegproble­mer, der tvang ham til at udgå i mandagens kamp mod FC Midtjyllan­d.
FOTO: JENS DRESLING Federico Santander er stadig plaget af de ankelog laegproble­mer, der tvang ham til at udgå i mandagens kamp mod FC Midtjyllan­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark