Ekstra Bladet

Ung mand ydmyget og mishandlet

- LINETTE KRØGER JESPERSEN linette@eb.dk

En 23-årig ung mand blev ifølge sigtelsen slået og truet på tankstatio­nen Circle K i Blovstrød tirsdag aften, hvorefter han blev tvunget ned i bagagerumm­et på en Passat og kørt rundt i godt to timer.

I går blev to unge maend på 22 og 23 år fremstille­t i grundlovsf­orhør i Retten i Hillerød, hvor de blev sigtet for vold, frihedsber­øvelse og ulovlig tvang.

De unge maend, der ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r begge er etnisk danske, naegtede sig skyldige, men blev varetaegts­faengslet frem til 9. maj på grund af påvirkning­srisikoen.

Det formodes, at der er en tredje mand på fri fod.

Undervejs på køreturen blev den unge mand ifølge sigtelsen udsat for vold, blandt andet ved at blive slået mellem 20 og 40 gange med flad og knyttet hånd i ansigtet og på kroppen, ligesom han blev sparket i hovedet og fik flere slag med en laegtehamm­er.

– Han er blevet slået med skaeftet. Ikke med den spidse del, fortaeller anklager Line Rosberg.

Et personligt opgør

De to unge maend er desuden sigtet for at have ydmyget offeret på et af stoppene ved at tvinge ham til at stikke en laebepomad­e op i endetarmen, mens de så på.

Anklageren kan ikke afsløre, hvad der er kommet frem om motivet for afstraffel­sen, fordi retsmødet foregik for lukkede døre.

Men Line Rosberg afviser, at der er tale om noget banderelat­eret.

– Det er personligt, konstatere­r hun.

Politiet satte straks efter anmeldelse­n om frihedsber­øvelse en eftersøgni­ng i gang, og omkring midnat blev det 23-årige offer for det voldsomme overgreb fundet på en lille, lukket vej.

 ?? FOTO: RENÉ SHÜTZE ?? En ung mand blev tilbagehol­dt i godt to timer under et groft overfald.
FOTO: RENÉ SHÜTZE En ung mand blev tilbagehol­dt i godt to timer under et groft overfald.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark