Ekstra Bladet

Lidl fjerner Dannebrog fra tysk kød

- CHRISTIAN KLOSTER CASPER HJORTH k@eb.dk; chh@eb.dk

Som Ekstra Bladet skrev i går, er der blevet klaget til Fødevarest­yrelsen over, at Lidl bruger Dannebrog på indpakning­er, selv om kødet stammer fra Tyskland eller Holland.

Men fordi Lidl også skriver ’Oksekød fra EU’ på pakkerne, har Fødevarest­yrelsen vurderet, at de ikke kunne gribe ind over for supermarke­dskaeden.

Alligevel fjerner Lidl nu Dannebrog fra pakker med importeret kød. Det lover kommunikat­ionschef Morten Vestberg over for Ekstra Bladet i et svar, som desvaerre ikke blev bragt i gårsdagens avis.

Vil udrydde tvivl

– I Lidl har vi selvfølgel­ig aldrig haft en intention om at vildlede eller snyde vores kunder, som i sagens natur er de absolut vigtigste i vores verden. Det er dem, vi er her for, og uden dem eksistered­e Lidl kort sagt ikke, skriver Vestberg i en mail.

– Derfor lytter vi også ekstra nøje, når enkelte kunder fortaeller, at de ikke oplever vores maerkning som retvisende. Selv om vores maerkning er i fuld overensste­mmelse med gaeldende lovgivning, kan vi godt følge kritikken. Derfor er vi i gang med at aendre vores maerkning og emballage, og allerede i de kommende uger implemente­res dette på de første ferske kød- og fjerkraepr­odukter.

– Vi håber, den opdaterede maerkning vil udrydde den tvivl, vores kunder måtte have haft.

 ??  ?? Ekstra Bladet i går.
Ekstra Bladet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark