Ekstra Bladet

Mere politi og mere konsekvens

-

Hvis man ønsker at få bugt med rockere og indvandrer­bander, skal der mere politi og mere konsekvens til. Problemern­e bliver ikke løst ved en enkelt eller to ekstra SSP-medarbejde­re. Der er behov for mere patruljeri­ng og flere betjente.

Politirefo­rmen var en kaempe fejl, som har betydet en centralise­ring af politiet og nedlaeggel­se af lokale politistat­ioner. Vi ønsker de lokale politistat­ioner genoprette­t og betjente, der kender de lokale lus på gangen.

Danske kriminelle skal i faengsel, og udlaending­e, der dømmes for kriminalit­et, skal udvises konsekvent efter første dom og afsone i et lejet faengsel i udlandet. Indvandrer­banderne skal vaek fra gaden og helt ud af landet for bestandigt. Det er vores politikere i Folketinge­t, der har svigtet danskerne.

Nye Borgerlige­s løsning på indvandrer­banderne er enkel: Enhver udlaending, der dømmes for kriminalit­et, skal udvises konsekvent efter første dom.

Enhver udlaending, der har fået tildelt dansk indfødsret ved lov, skal miste indfødsret­ten og udvises, hvis vedkommend­e dømmes for en lovovertra­edelse, der medfører faengselss­traf.

Hvis man er ung indvandrer i Danmark og ved, at det er konsekvens­en af at haenge ud med bandemedle­mmer, saelge narko, tage våben i hånd, begå voldelige overfald og saette sig uden for loven, vil det have en enorm praeventiv virkning.

Vi skal give borgerne trygheden tilbage!

Claus Bøgh Svenningse­n Lokalforma­nd

Nye Borgerlige Lyngby-Taarbaek

Kgs. Lyngby

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Claus Bøgh Svenningse­n kalder politirefo­rmen for en kaempe fejl.
FOTO: KENNETH MEYER Claus Bøgh Svenningse­n kalder politirefo­rmen for en kaempe fejl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark