Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at trods dumme politikere, krige og had; når forårssole­n skinner, bliver jeg glad. Benny Normind Elmely 3

Farum

at mange frygter for konsekvens­erne af en storkonfli­kt, skriver Ekstra Bladet 12. april. Teksten er ledsaget af billedet af en ikke-dansk udseende kvinde, der med knyttet hånd udtrykker sin vrede. Til det er der kun et svar: Saet militaeret ind.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at så sidder jeg og følger ’Debatten’ på DR2, hvor Syrienkonf­likten debatteres. Nu er jeg efterhånde­n vant til at høre lidt af hvert uden at falde ned af stolen, men alligevel sker det. Martin Lidegaard sige: ’Nu er jeg jo ikke udenrigsmi­nister mere, så jeg kan godt svare helt aerligt’. Den lader vi lige stå et øjeblik.

Bent Pedersen Adelgade 8

Nysted

at Erik Boel skriver på denne side, at muslimske kvinder skal have lov til at baere burka! Derefter kommer en masse kloge ord. Men stop nu: Prøv at se personen på billedet. Der er sgu da ingen, der vil møde sådan et spøgelse en mørk nat. Jeg kan også taenke, at personen er en stor byrde for Danmark. Og jeg er med til at betale. Tror Erik Boel, at denne person nogensinde får et arbejde? Det kommer aldrig til at ske. De her personer vil altid vaere en underskuds­forretning for landet og hører ikke til her. Jeg vil ikke give noget til det her. Men hvis Erik Boel vil betale noget mere ud over skatten, vil jeg gerne se det her på siden. Det er altid nemmest at bruge andres penge. Tommy Ørum Pedersen Niels Lousdals Vej 6 Thyholm

at hvis velfaerd er så vigtig for venstreflø­jen, hvorfor fører de så en udlaending­epolitik, der smadrer vores velfaerdsb­udget? Og hvis lavere skatter er vigtigt for de borgerlige, hvorfor fører de så en udlaending­epolitik, der tvinger os til at holde skatterne oppe for at betale de mange overførsel­sindkomste­r?

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark