Ekstra Bladet

Forbudt kaerlighed

-

Hvordan fanden kan man gå igennem ti års skolegang og vaere så uvidende og blaest?

Vaerdierne er jo helt fucked, hvis man seriøst mener, at folk, der boller med nogen af eget køn, skal dø.

hvad man vil. MAN MÅ TAENKE,

Man må ønske, hvad man vil. Det er jeg helt med på.

Jeg ønsker for eksempel børnemisha­ndlere dødsstraf. Men at ville stene eller smide bøsser ud fra højhus er jo decideret dumt, al den stund at deres handling, altså deres seksualite­t, ikke går ud over andre.

Hvad rager det dog nogen, hvem Abdel eller andre maend og damer boller med?

mig med PROGRAMMET EFTERLOD mange spørgsmål:

Gad vide, hvad ham steningsmu­slimen egentlig vil og laver i Danmark? Hvorfor pisser han ikke til de såkaldt ’shithole countries’? Men efterhånde­n som programmet skred frem, sad jeg og- så som som almindelig­t oplyst menneske – og sekulaer – tilbage med en undren:

Hvorfor har man overhovede­t brug for accept fra dem, der fremstår som mentalt underudvik­lede maend?

Hvorfor overhovede­t bryde sig om deres fucked-up fortolknin­ger af en oldgammel bog skrevet af magtmaend? Hvorfor tro på en Gud, der er så ond?

Og hvis islam i virkelighe­den SAGTENS kan rumme homoer, og det hele bare er den saedvanlig­e kaempestor­e misforståe­lse, hvorfor så denne optagethed af crazy imamer?

faktisk ikke er MÅSKE FORDI DER plads til homoer i almindelig muslimsk praksis – og netop derfor er Abdels mor og fars angst for udspringni­ngen reel.

Og så kan Abdel lave nok så mange udglattend­e disclaimer­e om, at der også er kristne, der tager afstand fra homoer – det har hans kaereste jo oplevet. Og ja tak!

Men kan du kysse din kaereste af samme køn uden at risikere dødsstraf ved stening? Faengsel? Pisk? Ja.

at det kunne vaere JEG TAENKER PÅ, interessan­t at tage ind på en muslimsk skole i Danmark og lave en håndsoprae­kning og se, hvor mange unger på baenken der synes, at homoseksua­litet er sygt og forkert.

Jeg gaetter på, at et overvaelde­nde flertal af børn vil raekke hånden op.

på en dansk folkeskole GØR DET SAMME med unger, der er døbt. I for eksempel Roskilde. Eller Sønderborg. Jeg gaetter på minimal håndsoprae­kning.

Er der idiotiske kristne?

Ja, ja. Uden tvivl.

Men er der et seriøst problem med muslimsk intoleranc­e mod blandt andet homoseksue­lle i Danmark?

Ja!

orker jeg ikke OG PRAECIS DERFOR den dér leg med, at muslimer aldrig er problemet, fordi der også altid gemmer sig en amøbe i kirken.

Jeg håber ved Gud, Allah og Hashem, at Abdel finder fred. I sig selv.

Og så håber jeg, at alle idioterne pisser hjem til stenhulern­e. Uden bredbånd. Eller kommer op på et udviklings­maessigt niveau, der passer videnskabe­ns 2018.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark