Ekstra Bladet

Bauhaus, som har et gigantisk udvalg sammenlign­et med alle andre, slår i denne sammenlign­ing sin gamle aerkerival, de bynaere Silvan-butikker

-

DISCOUNTKA­EDEN

Jem & Fix’ 115 butikker er klart billigst, men til gengaeld for en besparelse på 43 procent må man her leve med et sparsomt udvalg og så godt som ingen rådgivning.

I Jem & Fix koster eksempelvi­s en Fiskars-spidsspade 189 kroner svarende til 70,95 kroner mindre end i testens dyreste butik, Bygma, som kraever 260,95 kroner

BAUHAUS, SOM HAR

et gigantisk udvalg sammenlign­et med alle andre, slår i denne sammenlign­ing sin gamle aerkerival, de bynaere Silvan-butikker, på prisen.

Begge er fortsat relativt dyre, men modsat tidligere pris-sammenlign­inger forekommer det ikke åbenlyst dumt at handle her i stedet for Jem & Fix. Pris-afstanden til Jem og Fix Lavprisbyg­gemarked er ikke laengere så voldsom. Og da slet ikke, når man dertil laegger, at Silvan og Bauhaus lover masser af rådgivning og et hav af ekstra services som udlån af trailere og vaerktøj og et virvar af rabatordni­nger og mere eller mindre bureaukrat­iske kontokort-ordninger.

Tillige reklamerer Bauhaus med at have prisgarant­i – det selv om kaeden udmaerket ved, at den slet ikke er billigst. Kaeden lover at refundere prisforske­llen plus 12 procent af konkurrent­ens pris, men det kraever blandt meget andet, at konkurrent­en – som ikke må vaere en netbutik – ligger inden for en radius af 50 kilometer fra Bauhaus, og at man medbringer en kassebon fra prisvinder-butikken.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark