Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dagen i dag er skabt til vaekst og muligheder, isaer for dig. Du er nu atter i førertrøje­n, praecis som alle tegnene er det én gang om måneden. Der saettes nu spot på dig, og du vil kunne komme igennem med dine budskaber, som nu går et par spadestik dybere end ellers.

TYREN 21/4-21/5

Du vil helst vaere lidt i eget selskab, selvom mange sikkert vil forsøge at ovetale dig til det modsatte. Du kan vaere ganske rolig, de vil forsøge på en naensom måde. Så kan du lige så naensomt forklare dem, at du ikke ønsker selskab nu, du har brug for et pusterum.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil gerne vaere sammen med mange mennesker i dag. Sammen kan I nå i dybden, med en faelles stor, og sikkert, ret så speciel interesse. Der kan virkelig komme en forståelse af noget, der tidligere har vaeret vanskeligt at forstå. Nye spaendende erkendelse­r er i sigte.

KREBSEN 22/6-22/7

Du mangler ikke mod denne lørdag, det er som om, at alt der interesser­er dig, satser du på at gøre til en realitet netop nu. Drømme kan vaere gode at have, men du har mere til overs for vaskeaegte ambitioner i dag. Du er kompromisl­øs og hungrer efter de helt store oplevelser.

LØVEN 23/7-23/8

Du er eventyrene­s eventyrer i dag. Du vil ikke acceptere det naestbedst­e, du vil virkelig gerne dérud hvor livet muligvis bliver lidt farligt, men så sandelig også mere spaendende. Kun i mødet med frygt, kan man erkende fuldt ud hvem man er. Så tag endelig chancer i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan i dag virkelig få udnyttet viden fra fortiden. Det er som om, at vi ofte helst laegger fortiden fra os, og måske helt bag os, da vi ofte lader til at mene, at det er fremtiden det gaelder. Men hvis vi tager erkendelse­r med fra fortiden, lader fremtiden sig lettere planlaegge.

VAEGTEN 24/9-23/10

Kaerlighed­en taler staerkt til dig i dag, og du vil vaere i kontakt med dine dybe følelser. Er du forelsket, vil det bare stige og stige, og det vil føles mere og mere intenst. Er du allerede i parforhold, vil I virkelig vaerdsaett­e hinanden og vaere naensomme. Er du single, så kom afsted.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er i dit es i dag, isaer rent arbejdsmae­ssigt. Du er passionere­t, du knokler og vil gerne til bunds i en sag, og du føler måske slet ikke, at du hverken har tid eller lyst til at holde fri i dag. I dag smelter dit arbejdsliv og dit privatliv virkelig sammen, du giver den én på frakken.

SKYTTEN 23/11-21/12

Denne dag er skabt til at du kan udfolde din trang til at vaere fysisk, til at komme i kontakt med dit indre legebarn. Du har også noget af en ”daredevil” i dig, og den vil du ofte have trang til at lufte. Du tør godt gøre noget ved sagerne. I dag er ingen undtagelse. Du kraever action.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din familie er altid af høj prioritet for dig. Mange ser dig måske som lidt af en arbejdshes­t, men man bør ikke lade sig narre. Du arbejder i virkelighe­den kun hårdt for, at økonomien kan vaere i orden, og du kan tage dig af dine naermeste. Det gør du lige netop i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil ”ud-i-det-blå-kun-med-klipklappe­r-på”. Ordene stammer fra en sang mange sikkert husker. Du vil sikkert også have lyst til at danse til rytmisk musik,som der også synges i sangen. Hvorfor vaere så højtidelig? Ofte findes der glaede og mening i det uhøjtideli­ge.

FISKENE 20/2-20/3

Du taenker måske i dag over dine vaerdier, og dine handlinger. Hvorfor lever du egentlig som du gør? Er du tilfreds med det, livet foreløbig har givet dig? Er du tilfreds med dine resultater. Den slags tanker gør du dig netop i dag, og du vil have mod til at aendre, alt efter behov.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark