Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvad vore kendte personer deltager og medvirker i er helt deres egne personlige afgørelser.

Vi andre kan bestemt ikke blande os. Husk, at reklamer og lignende bestemt ikke behøver at vaere kedelige. De kan vaere anderledes og nyskabende for os alle – til gavn for os alle.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N

at Danmark nu åbenbart risikere at skulle i krig, fordi der er ’uskyldige mennesker’, der er draebt i Douma. Men hov ... En ny dansk krig vil betyde, at endnu flere uskyldige mennesker bliver draebt, så bliv nu hjemme.

Otto Høier Bethesdave­j 52 Aarhus N

at de eventuelt sparede lønkroner skal bruges til en velfaerdsp­ulje i stedet for skattelett­elser eller noget andet pjat.

Nu er Anders Samuelsen på vej op i et trae igen.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at laerernes lille ABC står klar med staveplade­n med nye krav til de forkaelede skolelaere­re. Det naeste bliver vel gratis mad!

Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup

at jeg måtte prøve det her nye plantefars. Stor skuffelse. Smagte af pap.

Naeh, giv mig en smagfuld bøf.

Benny Silvert

Kr. Såby

at der er ting, man kan vaere enige med DF i. Men når DF foreslår, at der skal saettes halvanden meter hegn op ved graensen for at holde den afrikanske vildsvine-smitte vaek fra danske grise, så de ikke bliver smittet – og samtidig holde flygtninge vaek, så er man nede på et meget lavt et niveau.

DF skulle skamme sig, og befolkning­en tage skarpt afstand fra de udtalelser. Vedrørende smitte er det noget, landmaende­ne køber via foderet.

Richard Ellegaard Esbjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark