Ekstra Bladet

DET HAR VAERET PISSE HÅRDT!

Mads Hvilsom vekslede sin rolle fra skurk til helt, da han sikrede Sønderjysk­E endnu en saeson i Superligae­n

- FOTO: CLAUS FISKER

Det var en tydelig berørt Mads Hvilsom, der mødte pressen, efter han med sit mål mod Lyngby netop havde reddet endnu en saeson i Superligae­n for Sønderjysk­E.

Hvilsoms scoring betød nemlig, at han på under en uge er gået fra at vaere skurk til helt i Haderslev, hvis vi altså maler med den helt store pensel.

Pressemand brød ind

Mandag kom det frem i Ekstra Bladet, at Mads Hvilsom spiller en hovedrolle i Matchfixin­g-undersøgel­sen af Sønderjysk­E, da han sendte en inkriminer­ende snapchat-besked til Jesper Bøge efter grundspill­ets sidste kamp mod FCM. I går blev han matchvinde­r for anden Superliga-kamp i traek, og nu kan sønderjyde­rne ikke laengere hentes af hverken Lyngby eller Randers i gruppespil­lets pulje to.

– Det har vaeret pisse hårdt at vaere så meget igennem og blive beskyldt for en hel masse, som, man selv mener, er bunduretfa­erdigt. Det har gjort virkelig ondt på mig personligt, og det har ikke vaeret nogen sjov periode, sagde Mads Hvilsom, inden Sønderjysk­E’s pressemand brød ind og dikterede, at der ikke skulle tales mere om den verserende matchfixin­gundersøge­lse.

– Derfor er det en kaempe forløsning for hele holdet, at vi nu er reddet allerede på dette tidspunkt, og der endda ligger en gulerod i horisonten, da vi skal spille om en Europa-billet. Og det er selvfølgel­ig en kaempe forløsning for mig at score målet, som giver noget tilbage til holdet og klubben, sagde Mads Hvilsom, hvis stemme var ved at knaekke flere gange.

Stemmen kaekkede ikke

Det gjorden den ikke – altså stemmen. Heller ikke Mads Hvilsom eller Sønderjysk­E har ladet sig knaekke af den mørke matchfixin­g-skygge, der stadig ikke har sluppet sit tag over Haderslev.

Men nu er nedrykning­sspøgelset trods alt drevet på flugt fra Sønderjyll­and, og der var endda også plads til et smil på laeben hos helten.

– Sejren mod Lyngby er kendetegne­nde for vores hold. Vi er rykket sammen i bussen under al det her. Det har vaeret nogle hårde dage, og jeg var bange for at blive upopulaer i dag (lørdag, red.) også, da jeg først braendte to kaempe chancer, inden jeg så Sønderjysk­E er reddet, mens Lyngby stadig ikke kan vinde fodboldkam­pe. Det blev hovedlinje­rne i Haderslev på en grå dag uden megen saft og kraft Superligae­n. For vi kendte jo konklusion­en på forhånd i et draebende kedeligt gruppespil, i stjal målet fra Eggert Jonsson.

– Men jeg har sagt undskyld, og det virker til, jeg er tilgivet, lød det fra Mads Hvilsom. hvor de to øverste og to nederste pladser allerede er fordelt.

Det er et problem for Superligae­n, at der kan vaere så mange kampe i traek uden det fjerneste på spil for nogen af holdene. Og det bliver ikke bedre de naeste tre runder… Der mangler intensitet, nerve og spaending, hvilket er katastrofa­lt, når der står april i kalenderen, og det drejer sig om vores alle sammens Superliga. Godt strukturen snart skal have et ansigtsløf­t. Karakterer

4 Oskar Snorre ......................

3 Simon Møller Vollesen ....... Kevin Tshiembe (78) .......... 3 Thomas Sørensen .............. 2 Adam Sørensen .................. 2 Mathias H. Rasmussen (55) 1 Martin Ørnskov .................. 2 Christjans­en, Jesper ........... 2 Lasse Fosgaard ................... 1 Jeppe Kjaer (71) ................... 2 Gustav Ølsted Marcussen .. 1 (71) Mayron George ............ - (55) Herolind Shala .......... 2 (78) Emilio S. Simonsen ..... 1 Gennemsnit ..................... 2.1

Thomas N. Andersen

 ??  ?? – Det har gjort virkelig ondt på mig personligt, og det har ikke vaeret nogen sjov periode, fortaeller Mads Hvilsom om den verserende matchfixin­g-undersøgel­se.
– Det har gjort virkelig ondt på mig personligt, og det har ikke vaeret nogen sjov periode, fortaeller Mads Hvilsom om den verserende matchfixin­g-undersøgel­se.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark