Ekstra Bladet

ROSENDAHL KLAR TIL TOPPEN

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

For ottende gange saetter TV2 nogle af landets bedste musikere sammen for at fortolke hinandens musik i ’Toppen af poppen’.

Ekstra Bladet kan i dag fortaelle, at Pernille Rosendahl er blandt de solister, der er med i den kommende saeson af programmet.

– Jeg er glad for at vaere en del af et staerkt hold. Det er en kaempe udfordring at skulle fortolke andre menneskers numre.

– At få gjort materialet klart er en stor opgave, som jeg glaeder mig til at give mig i kast med, sige Pernille Rosendahl.

Hvem de øvrige deltagere er, er stadig en velbevaret hemmelighe­d. Men Pernille Rosendahl fortaeller, at det netop var en af de andre sangerinde­r, der fik hende til at takke ja til at vaere med i programmet, hvor deltagerne tit og ofte fortaeller de staerke og personlige historier, der ligger bag deres musik.

– Jeg har sagt ja, fordi der er et dansk ikon med. Hun har vaeret et kaempe forbillede, fra jeg var barn, og jeg kunne ikke sige nej til denne unikke mulighed for at møde hende via musikken.

– Der er så få kvinder i den danske musikbranc­he, og denne person har igennem årene inspireret mig enormt, lyder det hemmelighe­dsfuldt.

Optagelser­ne til den kommende saeson af ’Toppen af poppen’ går i gang i slutningen af april.

Først til efteråret kommer seerne til at se resultatet af solisterne­s fortolknin­ger af hinandens musik.

 ??  ?? The Color Run er ifølge arrangører­ne verdens sjoveste løb, og der er kun to enkle regler, man skal følge: Start klaedt helt i hvidt – slut af i alle regnbuens farver! I går lagde den franske hovedstad asfalt til det fem kilometer lange, faverige løb...
The Color Run er ifølge arrangører­ne verdens sjoveste løb, og der er kun to enkle regler, man skal følge: Start klaedt helt i hvidt – slut af i alle regnbuens farver! I går lagde den franske hovedstad asfalt til det fem kilometer lange, faverige løb...
 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? – Jeg vil gerne rose TV2 for, at de i dette program netop giver plads til originalt materiale i den bedste sendetid, siger Pernille Rosendahl.
FOTO: JONAS OLUFSON – Jeg vil gerne rose TV2 for, at de i dette program netop giver plads til originalt materiale i den bedste sendetid, siger Pernille Rosendahl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark