Ekstra Bladet

Blomsterha­v

- Fish@eb.dk

De fire tiltalte er Rached Hamade, der er tidligere praesident i klubben, samt Wahid Ahmadi, der ifølge Hamades forklaring var ’sergeant at arms’ på davaerende tidspunkt, samt Elias El-jerbi og Cemal Düztepe, der befandt sig i periferien af klubbens som hangaround­s.

Skud var haevn

Politiet vurderer, at nedskydnin­gen var haevn for en skudepisod­e dagen før, hvor en person med tilknytnin­g til Mongols var blevet såret i benet af skud på Magisterve­j i Københavns Nordvestkv­arter.

Da retssagen begyndte, fortalte anklageren, Andreas Emil Christense­n, at politiet mistaenker Daniel Kristensen for at have deltaget ved skyderiet på Magisterve­j.

De fire naegter sig skyldige.

Offeret i vidneskran­ken

Opmaerksom­t fulgte de med, da familiefad­eren i går vidnede i sagen. Flankeret af sin bistandsad­vokat tog han plads i vidneskran­ken iført grå T-shirt. Det grånende hår var klippet i en kort frisure,

Her forklarede han, hvordan han ved 14.30-tiden var i kiosken for at spille oddset.

– På et tidspunkt tog jeg min telefon op ad lommen og lagde den på disken. Så går der fem sekunder, så kommer der to maend løbende ind i kiosken. Den ene er maskeret og skyder ham den anden, forklarede familiefad­eren.

 ?? PRIVATFOTO ?? Daniel Kristensen, der øjensynlig­t var det eneste mål for skyderiet i kiosken i Emdrup, døde på hospitalet 14 dage efter at vaere blevet skudt ned.
PRIVATFOTO Daniel Kristensen, der øjensynlig­t var det eneste mål for skyderiet i kiosken i Emdrup, døde på hospitalet 14 dage efter at vaere blevet skudt ned.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark