Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GENTOFTE: En 52-årig mand fik en overraskel­se, da han kiggede rundt i sin have. Her fandt han nemlig tre sorte affaldssae­kke, som stod gemt i et buskads. I saekkene fandt manden nye bildele både med rat og instrument­panel. Han ringede efter politiet, som kom og hentede hittegodse­t.

ESPERGAERD­E: En mark stod i flammer, efter at flere containere og skraldespa­nde blev antaendt. Ilden bredte sig til et traeskur og en varebil, som fik skader. Brandstede­rne skal nu undersøges af politiet. NAKSKOV: En 27-årig mand eksperimen­terede i weekenden med at udvinde cannabis-olie i en gryde, men det gik ikke som håbet, så han tilførte lightergas for at opnå en bedre effekt. Der blev ikke udvundet mere olie, men i stedet skete en større eksplosion, hvor lejlighede­ns vinduer døre blev blaest ud. Manden kom på hospitalet for sine skader og blev senere anholdt.

GREVE: En 23-årig mand blev anmeldt for at råbe og skrige samt kaste med ting, han fandt undervejs. Manden gik i bar overkrop, så det var nemt for politiet at finde ham. Han var påvirket af spiritus – og blev frihedsber­øvet med henblik på afrusning i detentione­n. I hans tøj blev der dog også fundet en smule hash.

HOLBAEK: Personalet på skadestuen henvendte sig til politiet, efter at en hårdt kvaestet mand med skader i hovedet var blevet afleveret af en anonym mand. Manden var derefter kørt hurtigt vaek fra stedet. Politiet undersøgte efterfølge­nde det sted, hvor den skadede mand blev fundet, og konstatere­de, at der var sket et overfald. Politiet har ikke fundet den anonyme mand endnu – og har ikke kunnet afhøre foruretted­e, fordi hans tilstand stadig er kritisk. Han meldes dog uden for livsfare. AARHUS V: En 62-årig kvinde blev stoppet af en mand, da hun ville køre fra parkerings­pladsen ved en Netto i påvirket tilstand. Manden havde bemaerket kvinden ved kassen, hvor hun havde virket beruset og lugtede kraftigt af alkohol. Han tog nøglerne fra hende og ringede til politiet. Kvinden faldt herefter og slog hovedet og måtte en tur på skadestuen, hvor hun fik en målt en promille over det tilladte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark