Ekstra Bladet

JEG HAR KNALDET 4000 PURUNGE PIGER

USA’S MEST BERØMTE BORDELEJER:

- PERNILLE CHRISTENSE­N FOTO: ALL OVER PRESS

Daddy! Daddy! Sådan kvidrer de letpåklaed­te piger kaelent, når Dennis Hof viser sig i et af de legale bordeller, han driver i Nevada i USA.

Det er en uskreven regel, at pigerne, der arbejder i Hofs såkaldte ’brothels’, kalder ham for far, ligesom det også er normal praksis, at han så at sige prøvekører pigerne, inden de begynder at få kunder. Selv siger den sexhungren­de herre, at han har testet omkring 4000 kvinder.

Det er ingen tvang at vaere sammen med ’far’, men pigernes liv på bordellet bliver bare lettere for dem, hvis han får en tur. For når ’far’ er glad, er alle glade, ved de.

Dollars på hjernen

Ud over sex har Dennis Hof kun dollars på hjernen. Det gaelder om at tjene penge. Gøre en god forretning. Vaere ambitiøs. Stile højt. Det har vaeret hans drivkraft, fra han som lille knaegt med sår på knaeene fik sit først job.

Det er den drivkraft, der har gjort nu 71-årige Hof til USA’s mest succesfuld­e og berømte bordelejer.

Fra han var en ganske ung, var Dennis Hof en driftig herre – på flere måder.

I en alder af otte år fik han sin første erektion. Det beskriver han i sin biografi ’The Art of the Pimp’, der udkom i 2015.

Det var en storbarmet blondine med knaldrøde laeber, der satte gang i Hof første gang, da hun kyssede ham på kinden og hviskede ham i øret, at hun hed Marilyn Monroe. Fra da af var Dennis Hof taendt på damer – primaert unge blondiner med store bryster.

Ud over kvinder var Dennis Hof allerede som barn drevet af klingende mønt. Som niårig fik han sin første avisrute, og året efter begyndte han som fejedreng på den lokale tankstatio­n i Phoenix, Arizona.

Allerede før han var i naerheden af at få et kørekort, besluttede han sig for, at han ville have en bil. Han sparede sine hårdt tjente penge fra tanken op.

’Jeg ville have alle de ting, som mine foraeldre aldrig fik. Og jeg var villig til at arbejde for dem’, skriver han i sin bog.

Men bilen var ikke nok for Dennis Hof. Han ville også have tankstatio­nen. Den knoklede han sig til – og en blev hurtigt til fire.

Udnyttede energikris­en

Under energikris­en i 1972 var der mangel på braendstof i USA. Det formåede Dennis Hof at udnytte.

Han blev kontaktet af en kvinde, der ejede en massagefor­retning. Hendes helt store problem var, at pigerne i forretning­en ikke kunne komme på arbejde på grund af benzinmang­el.

Hof lavede en hurtig aftale med hende. Han gemte benzin til hende – til gengaeld kunne han kvit og frit forlyste sig i hendes klinik, når det passede ham.

’Jeg havde altid godt kunnet lide sex, men indtil da var det ikke gået op for mig, hvor lidt jeg vidste om det. Så selvfølgel­ig blev jeg ved med at komme der – jeg var jo bare en ung mand. Men det gik hurtigt op for mig, at jeg havde et problem. Jeg elskede at knalde og kunne ikke få nok af det’, skriver Dennis Hof i sin bog.

’Jeg var simpelthen blevet vildt forelsket i prostituer­ede!’

I starten af 90’erne købte Dennis Hof sit første brothel, som også er hans mest berømte: Moonlite Bunny Ranch. En million dollars gav han for stedet, der i Hofs øjne havde potentiale­t til at blive en rigtig god forretning, hvis man brugte den rigtige forretning­smodel.

Hans ambition var at gøre pigerne til selvstaend­ige erhvervsdr­ivende, der selv forhandled­e pris for deres ydelser. Derfor hyrede Daddy Hof dygtige forretning­sfolk, som skulle undervise pigerne i for me be

Sn

De for ste Ho vi hv tag

va mae pa tio pe de lig dr

Det gik hurtigt op for mig, at jeg havde et problem. Jeg elskede at knalde og kunne ikke få nok af det

Jeg ville have alle de ting, som mine foraeldre aldrig fik. Og jeg var villig til at arbejde for dem

 ??  ?? Stor barm og gigantiske røde laeber. Dennis Hof er vild med begge dele. Her ses han sammen med den transseksu­elle model Amanda Lepore.
Stor barm og gigantiske røde laeber. Dennis Hof er vild med begge dele. Her ses han sammen med den transseksu­elle model Amanda Lepore.
 ?? FOTO: AP ?? Det var på Dennis Hofs brothel Love Ranch, at Khloé Kardashian­s eksmand, NBA-stjernen Lamar Odom, tilbage i 2015 var taet på at miste livet. Odom nåede at spendere godt en halv million kroner på VIP-indkvarter­ing, luksus-prostituer­ede og drinks, før...
FOTO: AP Det var på Dennis Hofs brothel Love Ranch, at Khloé Kardashian­s eksmand, NBA-stjernen Lamar Odom, tilbage i 2015 var taet på at miste livet. Odom nåede at spendere godt en halv million kroner på VIP-indkvarter­ing, luksus-prostituer­ede og drinks, før...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark