Ekstra Bladet

Dater kun prostituer­ede

- Pc@eb.dk

rhandlings­teknik, så de fik est muligt ud af deres arejde.

nupper halvdelen

et gjorde han selvfølgel­ig r pigernes skyld, men beemt også for sin egen. På ofs brothels gaelder den gtige detalje nemlig, at alt, vad pigerne knalder ind, ger han halvdelen af. Der er i alt 21 brothels i Neada. Her kommer liderlige aend, nervøse jomfruer og ar, der traenger til inspiraon og bruger deres spareenge på at købe sig til sexyelser under ordnede og lovge forhold. Syv af dem er revet af Hof. Dennis Hof har vaeret gift tre gange – første gang da han gik i high school og kom til at gøre en pige gravid. Det purunge par blev gift, men nu erkender Dennis Hof blankt, at monogami ikke er noget for ham. Derfor dater han i dag kun prostituer­ede.

Pigerne skal helst vaere så unge som muligt. I Hofs øjne har en kvinde på over 21 år ingen interesse. Til gengaeld skal hun vaere villig til at have en trekant med ham og en af de andre piger fra hans brothels.

Dennis Hof har haft flere faste forhold til nogle af pigerne.

Dyrker jalousien

Hans egne beskrivels­er af de romancer harmonerer dog langtfra med pigernes fortaellin­ger. Både Krissy Summers, Sunset Thomas og Cami Parker, som han har dannet par med, har fortalt, hvordan Hof spiller pigerne ud mod hinanden og forsøger at dyrke jalousien mellem dem.

– Han elsker at såre og forvirre kvinder. Han har endda pralet med, at han har vaeret i seng med en kvinde et minut efter, at hun blev myndig, og derefter sendte han hende direkte på arbejde. Som om det er noget at prale med, lyder Cami Parkers beskrivels­e af Dennis Hof.

Både for sine prostituer­ede kaerester og for de piger, Hof bare fornøjer sig med, gaelder samme regler, der er skrevet ned i The Bunny Bible. Blandt andet må kvinderne ikke have jeans på, når de opholder sig på Hofs ejendom.

Ifølge Hof selv besidder han den egenskab, at han kan give en kvinde orgasme otte gange i traek.

Han elsker at såre og forvirre kvinder

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS
 ??  ?? Dennis Hof og Cami Parker, mens de to stadig datede og var på god fod.
Dennis Hof og Cami Parker, mens de to stadig datede og var på god fod.
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Dennis Hof var rigtig gode venner med Hugh Hefner og overvejede på et tidspunkt at købe hans Playboy Mansion.
FOTO: ALL OVER PRESS Dennis Hof var rigtig gode venner med Hugh Hefner og overvejede på et tidspunkt at købe hans Playboy Mansion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark