Ekstra Bladet

Fra Hillary-støtte til Trump-tilhaenger

-

Det er ikke kun på sine bordeller, at Dennis Hof ser sig selv som en magtfuld mand. Han vil ind i politik.

Under det seneste praesident­valg støttede Hof og hans hof officielt Hillary Clinton med kampagnen Hookers for Hillary, men nu har han skiftet politisk ståsted.

Dennis Hof kaemper netop nu for at få en plads i parlamente­t for Nevada. Først og fremmest skal han dog sikre sig, at den lokale afdeling af Det Republikan­ske Parti vil opstille ham. Hof kaemper blandt andre mod James Oscarson, og de to har et horn i siden på hinanden.

I slutningen af april måned kom de to på kant, da Hofs brothel i Nye County pludselig blev lukket, fordi myndighede­rne ikke mente, at han overholdt alle reglerne om placering af nogle mobile-homes på bordellets område.

Bevidst chikane

Dennis Hof kaldte det bevidst chikane og kaempede med naeb og klør for at få sin licens tilbage. Det fik han en lille måned senere. Men Hof glemmer ikke, og nu drømmer han mere end noget andet om at slå Oscarson ud af politik og snuppe hans plads i parlamente­t.

Dennis Hof er i øvrigt frisk nok til at sammenlign­e sig selv med Donald Trump.

– Vi er begge berømte – og berygtede. Vi er begge højt profilered­e, vi er begge berømthede­r. Vi er begge succesfuld­e forretning­smaend. Vi har begge reality shows. Vi har begge skrevet bøger. Vi er begge rige, og vi kan ikke købes, siger han til Tribune News Service.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Der var ingen tvivl om, hvem Hof og hans følge støttede under praesident­valget i 2016.
FOTO: ALL OVER PRESS Der var ingen tvivl om, hvem Hof og hans følge støttede under praesident­valget i 2016.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark