Ekstra Bladet

JEG HAR DET AD HELVEDE TIL

FAMILIE I DYB SORG: Tiffanies kaereste døde efter stik med knust flaske

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Søndag morgen, 8. april, sad 26-årige Tiffanie Falster og spiste morgenmad i sin lejlighed i Helsingør, da telefonen ringede.

I røret var en laege fra Hillerød Hospital.

Laegen ringede med den vaerst taenkelige besked. Tiffanie Falsters kaereste, 24årige Daniel, var død, efter at han dagen forinden blev slået og stukket i hovedet med en flaske på hjørnet af Gl. Hellebaekv­ej og Mjølnersve­j i Helsingør.

– Jeg blev sønderknus­t, da jeg fik beskeden. Jeg tog sammen med min mor og Daniels familie ud til hospitalet, hvor jeg så ham. Jeg sagde ikke farvel, men på gensyn, fortaeller hun til Ekstra Bladet.

Ord kan ikke beskrive den smerte, vi gennemgår. Det er enormt hårdt

– Jeg har det ad helvede til. Jeg har mistet min elskede kaereste. Jeg og hans familie er i dyb, dyb sorg over at tabet af Daniel. Ord kan ikke beskrive den smerte, vi gennemgår. Det er enormt hårdt.

Et hjerte af guld

Ifølge Tiffanie Falster var Daniel en omsorgsful­d person, der dog havde sit at kaempe med.

– Daniel var en mand med et hjerte af guld. Alle, der kendte Daniel, elskede ham. Han har båret rundt på smertefuld­e ting i sit liv, men han har altid vaeret en dejlig mand og et godt menneske, siger hun.

Hun ønsker ikke at komme naermere ind på, hvad hun mener med ’smertefuld­e ting’. Hun saetter dog gerne ord på, hvordan hun vil huske sin elskede:

– Han var charmerend­e, humoristis­k, kaerlig og betaenksom. Han var en ven, bror, søn, kaereste, faetter og onkel, som elskede sine kaere. Han gjorde alt for dem, han elskede, for at sikre sig, at de havde det godt. Mange mennesker er i sorg over tabet af Daniel, siger hun.

Ifølge Tiffanie Falster havde hun og Daniel planer om et langt liv sammen og talte også om familiefor­øgelse.

– Daniel drømte om et familieliv med børn, hus, hund, rejser og bryllup. Men alt det blev desvaerre revet fra ham måde. på denne

Gerningsma­nd meldte sig selv

brutale Sidste mandag blev en 30årig mand fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten i Helsingør sigtet for vold med døden til følge.

Anklager Louise Pansa Lauemøller fra Nordsjaell­ands Politi oplyser til Ekstra Bladet, at den sigtede under grundlovsf­orhøret erkendte de faktiske forhold i sagen. Han meldte sig efter voldsepiso­den selv til politiet.

– Den sigtede erkendte de faktiske omstaendig­heder, altså at han har slået den afdøde med en flaske i hovedet. Han blev efter grundlovsf­orhøret varetaegts­faengslet i fire uger frem til 30. april, siger hun.

Stukket bag øret

Ved grundlovsf­orhøret blev dørene lukket. Det skete på baggrund af en begaering fra anklageren, som argumenter­ede for, at et vidne, der havde talt med afdøde kort inden han afgik ved døden, frygtede repressali­er.

Vidnet havde ikke set selve episoden, men var alligevel blevet kaldt ind til at afgive forklaring i retten.

Af sigtelsen fremgår det, at den 30-årige mand smadrede en flaske i hovedet på den 24-årige Daniel.

Først blev Daniel angiveligt ramt i den venstre side af ansigtet. Derpå blev han ifølge sigtelsen stukket med flasken bag det ene øre.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r blev den 24-årige efter episoden i første omgang transporte­ret til Sundhedshu­set i Helsingør af den sigtede og bagefter kørt til Hillerød Hospital med ambulance, efter den sigtede selv havde ringet 112. Daniels liv stod dog ikke til at redde.

Dødsårsage­n er endnu ikke fastslået, da resultatet af obduktione­n

Ifølge Tiffanie Falster har Daniel og den sigtede kendt hinanden i mange år, da de har boet i det samme kvarter, da de var små. Hun har dog ingen idé om, hvad der er sket forud for episoden, og hvad der gjorde, at Daniel endte med at få en flaske i hovedet. Ifølge hende sås de to en gang imellem.

– Jeg ved ikke, hvad de lavede sammen den dag. Daniel var en stille og rolig fyr. Han var på ingen måde voldelig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre uden ham, understreg­er hun. stadig afventes. Arkaeologe­r har gjort et usaedvanli­gt fund på en mark på Tysklands største ø, Rügen, i Østersøen.

Her er der fundet halskaeder, armbånd, perler, en Thors hammer og smykker, skriver Flensborg Avis. Derudover blev der fundet over 500 mønter, hvoraf cirka 100 kan have tilhørt den tidligere danske konge Harald Blåtand. Han var konge i Danmark fra omkring 958 til sin død omkring 987.

 ?? PRIVATFOTO ?? Ifølge Tiffanie Falster drømte hun og Daniel om at få børn.
PRIVATFOTO Ifølge Tiffanie Falster drømte hun og Daniel om at få børn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark