Ekstra Bladet

GLAEDE I SKYGGEN AF BØGE-DRAMAET

DEN ER HJEMME: Hobro sikrede overlevels­e med en smal sejr. Jesper Bøge var atter på banen efter Snapchat-dramaet, som han uvidende blev involveret i

-

Hobro brugte et lynmål mod Silkeborg til at sikre endnu en saeson i Superligae­n.

Første gang de fik chancen, slog Wilfried Domoraud til og scorede det mål, der afgjorde sagerne.

Dermed kan Hobro lukke døren for den uretfaerdi­ghed, som de følte sig ramt af, da Sønderjysk­e efterlod dem på syvendepla­dsen i grundspill­et.

Og de slipper for at skulle skaeve mere til dramaet om den Snapchat-besked fra Sønderjysk­es Mads Hvilsom, som klubben har sendt til den matchfixin­g-undersøgel­se, der pågår af Sønderjysk­es nederlag til FC Midtjyllan­d.

En besked som har udløst kaempe intern ballade i Hobro og har vaeret taet på at smadre klubben indefra.

Vidste intet om det

Jesper Bøge var atter på banen efter Snapchat-dramaet, og han lagde ikke skjul på, at han har vaeret voldsomt påvirket af oplevelsen, der også har påvirket forholdet til Mads Hvilsom, som han ellers har et meget naert forhold til fra tiden i FCM.

– Det har vaeret pissehårdt at blive taget lidt som gidsel i alt det her. Derfor var det også vigtigt for mig at komme ud på banen og braende noget krudt af, sagde Jesper Bøge efter sejren.

– Kan du sige noget om, hvordan det har påvirket forholdet til Mads Hvilsom – I er jo bedste venner fra FC Midtjyllan­d-tiden?

– Det har jeg ikke nogen kommentare­r til.

– Men er det nogle relationer, der er til at reparere?

– Ja ja, det er det helt sikkert.

– Det har vaeret enormt hårdt, men jeg har fået enorm vild støtte fra alle sider. Fra holdkammer­ater, familie og venner uden for banen. Som jeg siger, så har jeg ikke rigtig noget med det der at gøre. Den er kommet videre ad andre veje.

– Jeg er bare rigtig traet af, at mit navn er blevet en del af det der, sagde Jesper Bøge og gjorde det så en gang for alle klart, at klubben uden hans vidende har valgt at gøre den famøse Snapchat-besked til en del af matchfixin­g-undersøgel­sen.

– Bare lige for at klarlaegge.

traet af det, er det så Når du er fordi personer i klubben har sendt den besked videre uden dit vidende?

– Ja.

– Du er blevet hvirvlet ind i det uden at vide det?

– Ja

– Så er der vel også noget, der skal afklares efterfølge­nde?

– Ja … Men jeg har ikke flere Snapchat-kommentare­r, sagde Jesper Bøge, der glaedede sig over overlevels­en.

En fortjent sejr

– Det føles helt fantastisk. Folk er gået helt amok nede i omklaednin­gsrummet. Det er helt ubeskrivel­igt. Det er den her raekke, vi vil vaere i, så det er mega-forløsende. Det holdt hårdt, men nu skal vi lige nyde det et par dage, og så er der kamp igen torsdag, fortalte Jesper Bøge.

– Det var traels lige efter, at vi endte på den syvendepla­ds, men derefter har vi taget arbejdshan­dskerne på. Vi fik et bump i den første kamp mod AGF, men de seneste to kampe har vi gjort det fantastisk, og jeg synes, at det er fortjent, at vi står på en af de to øverste pladser, mente Jesper Bøge.

Det har vaeret pissehårdt at blive taget lidt som gidsel i alt det her. Derfor var det også vigtigt for mig at komme ud på banen

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ??
FOTO: HENNING BAGGER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark