Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Økonomi er inde i billedet i dag, og risikovill­ighed kan praege dagen. Lidt med tankegange­n om, at hvor der handles, der spildes. Dog går det ikke fuldkommen amok, du skal stadig kunne se, hvad dét du køber, skal bruges til. Du nøjes med nødvendige risici. Just do it.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil fortsat vaere opmaerksom på, at bruge tiden godt. Det er ikke altid let at vaelge, og det kan vaere svaert at sige nej. Det kan vaere smigrende at få det ene tilbud efter det andet, men lige nu gør du klogest i, at koncentrer­e indsatsen på et enkelt område og drive det vidt dér.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du skal forberede dig på en dag i det arbejdsomm­e hjørne. Du kom sikkert forrygende fra start i går, hvor tempoet isaer var højt først på dagen. Senere faldt det. Du fortsaette­r, hvor i går slap. Livet er ikke lutter lagkage, i dag vil du gå til makronerne og gøre rugbrødsar­bejdet.

TYREN 21/4-21/5

Du er fortsat helt på maerkerne. Du ved hvor du vil hen, og de døre du ønsker skal stå åbne, står i dag på vid gab. Det er naesten svaert ikke at blive en smule overstadig midt i det hele. Men bare rolig. Selvom tingene går som du ønsker, går de i dit tempo, via alle fem sanser.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil endnu en dag søge en masse aktivitete­r, hvor du kan få luft under vingerne, og komme ud på de vilde vover og få én på opleveren. Men samtidig vil du kraeve, at det giver mening, dét du gør. Det skal ikke vaere vildt, bare for at vaere det. Du skal have dig selv med i det.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil i dag føle du kan lege dig til ting, der måske af og til kraever megen energi. Du har ressourcer som få i dag, og vil derfor bare gøre tingene, uden at skele for meget til, om du gider eller ej. Du vil sådan set gide det hele i dag, og dine visioner er klare, kontante og konkrete.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil foretraekk­e en dag, hvor du kan få lov til at vaere alene, og kan få lov til at fornemme hvor du gerne vil hen med tingene. Når man tanker op, bliver man af og til klar over hvordan man bruger energien bedst. Føler du dig traet, kan du overveje et mindre taet pakket program.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag er du mest i tanker der kredser om fortiden. Det er mest af alt positive tanker, der alle handler om, at forstå dine valg. Hvorfor de valg der var gode, vitterligt var gode. Vi har heldigvis en evne til at fortraenge det dårlige. Kroppen husker dog alt, og du maerker efter.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går lagde du sikkert planer, og du vil i dag også vaere optimistis­k og positiv med hensyn til din fremtid. Du vil føle dig i balance, og føle at der både er god tid til at slappe af hjemme, og massere af energi til at udrette noget. Dine planer begynder at tage konkret form nu.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil endnu en dag nyde, at du kender mange gode mennesker, som alle er villige til at hjaelpe dig. Du har ikke alene et godt netvaerk, men også en rigtig staerk vennekreds, som giver sig til kende disse dage. Du vil føle der er god tid til, at pleje en fritid, fuld af kvalitet og mening.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Kaerlighed er på tapetet. Kom du ikke på date i går, byder chancen sig igen. Der vil både vaere en fysisk fornemmels­e og et naervaer, der taler til alle sanser. Samtidig er der godt med ressourcer til også, at saette sig ind i hinandens følelsesli­v. Det samme gaelder hvis du er i forhold.

FISKENE 20/2-20/3

Du tager sikkert fat på dagen med en maegtig lyst til at komme hjemmefra. Det vil ikke vaere svaert at komme ud af fjerene, du vil traenge til at tage fat på dagen, lige fra du vågner. Derfor kan du opleve en bunke i dag, og sikkert nå mere end du plejer. Nyd dagen fuldt ud.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark