Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SOLBJERG: En 17-årig dreng blev fredag aften ramt i benet af et hagl affyret fra et jagtgevaer, da han kørte på knallert på Onstedvej. En 55-årig mand blev i går faengslet i fire uger, sigtet for at have bragt andres liv i fare og for kvalificer­et vold ved at have skudt mod drengen. Baggrunden var angiveligt, at han var traet af, at der kørte knallerter omkring hans hus.

AARHUS: En knallertfø­rer kørte over for rødt lys i fodgaenger­feltet ved Vestre Ringgade, hvor han blev ramt af en 37-årig kvindelig bilist, der drejede til venstre for grønt. Den mandlige knallertfø­rer opgav falsk navn samt nummerplad­e og stak af fra stedet, men flere vidner overvaered­e uheldet, og et vidne tog et foto af knallertfø­reren. NY LILLEBAELT­SBRO: Et akut vejarbejde på den Ny Lillebaelt­sbro i retning mod Jylland kan i dagstimern­e give perioder med forlaenget rejsetid på op til en time. Højre spor vil vaere spaerret døgnet rundt de naeste to-tre uger, mens der kun vil vaere ét spor farbart om aftenen og natten.

AALBORG: Det var forbipasse­rende, der opdagede en voldtaegt, som skal vaere foregået på de offentlige toiletter i Østre Anlaeg ved otte-tiden fredag morgen. Gerningsma­nden stak af fra stedet, men blev anholdt kort tid efter ud fra vidnebeskr­ivelser. I går blev den 28-årige mand varetaegts­faengslet i fire uger, sigtet for at have voldtaget den 24-årige kvinde. GATTEN: En 22-årig mands bil rullede rundt og endte på taget, da han kørte galt lørdag morgen på Aggersundv­ej. Han kravlede ud af bilen, men mistede så bevidsthed­en. Føreren er formentlig faldet i søvn bag rattet, og er under mistanke for spirituspå­virkning. Han har dog selv forklaret, at der var en anden, der kørte bilen. Det er der intet bevis for, men der foretages nu tekniske undersøgel­ser. STRIB: Et aegtepar lå og sov, da de pludselig blev vaekket af en flise, der blev kastet gennem en glasdør i villaen på Strandveje­n omkring klokken 22.30. Parret nåede ikke at komme ned, før tyvene var stukket af med en jagtstol designet af Børge Mogensen som bytte. Manden så dem stikke af i en grålig bil af typen SUV – pick-up eller stationcar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark