Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg håber, de offentligt ansatte vil strejke til evig tid, så vi i stedet kan få service fra frit konkurrere­nde virksomhed­er, der er afhaengige af brugernes tilfredshe­d.

Erik Bach Mølleparke­n 258 Billund

at jeg kan forstå, at regeringen ikke mener, der skal lovgives mod seksuel lemlaestel­se af små drengebørn, da religiøse hensyn åbenbart er vigtigere end et forbud mod unødvendig seksuel lemlaestel­se, indtil de selv er myndige til at traeffe et valg. Årsagen skal vel findes i, at et forbud kan gå ud over handlen med de mellemøstl­ige lande. Hvad tillader man ikke for penges skyld?

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at det må vaere på tide, vi får en folkeafste­mning om maerkning af kød. Som forbruger har vi ret til at vide, om det er halalkød, vi køber, Jeg vil ikke have halal, så er der en dygtig person, der kan saette en indsamling af underskrif­ter i gang, så er vi mange, der vil hjaelpe. Tommy Ørum Pedersen Niels Lousdals Vej 6 Thyholm

at nu forstår jeg det bedre, Grønlands ønske om selvstaend­ighed.

Ledende partier forventer i deres ønsker om selvstaend­ighed, at et selvstaend­igt Grønland stadig får bloktilsku­ddet fra Danmark i årene fremover. Det virker noget barnligt. Først debatterer en raekke partier i Grønland selvstaend­ighed med en intern aftale om ikke at berøre økonomi i det inden valget.

Siden forventer de, at Danmark fremover, ud over de små fire årlige milliarder i bloktilsku­d, også sørger for uddannelse på universite­ter, retsvaesen, fiskeri-inspektion og sygehusvae­sen.

Og at beholde alle andre nuvaerende, ekstra løbende bidrag.

Alt imens Grønland selv styrer deres eget land. Og Danmark forventes år efter år at betale regningern­e.

Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark