Ekstra Bladet

Ståle vil holde på Santander

-

FCK-manager Ståle Solbakken håber på også at råde over Federico Santander, når naeste saeson sparkes i gang.

Egentlig var det planen, at den store, staerke sydamerika­ner skulle saelges efter tre saesoner, men planen har aendret sig.

– Vi vil meget gerne have, at han fortsaette­r her, og jeg tror også, at det ville vaere godt for ham. Vi må se, hvordan vi løser det, sagde Ståle Solbakken efter kampen i går.

Et sjaeldent pynte-mål

– Han trives vaeldigt godt i København, barn nummer to er på vej, og han er en af bosserne på holdet, fortsatte FCK-traeneren.

– Vi har ikke snakket så meget om det, men i de samtaler, vi har haft, har han vaeret meget åben over for det, fortsatte Ståle Solbakken, der mod Horsens så den 26årige angriber score noget så sjaeldent som et mål af kosmetisk betydning.

– Han plejer aldrig at lave et mål til 4-1. Det har altid vaere afgørende mål, han har scoret for os. Han har ikke Ronaldo-psyken og spurter rundt på hele banen for at lave to mål mere, når den står 6-1, konstatere­de Ståle Solbakken.

Zeca bedst efter jul

Mod Horsens gjorde svenske Erik Johansson comeback for FCK efter mere end otte måneder på sidelinjen med en korsbåndss­kade.

– Han var lidt rusten, men hvis ikke han havde vaeret det, var han ikke menneskeli­g. Det er ikke helt Beckenbaue­r endnu, men det var et skridt i den rigtige retning, sagde Ståle Solbakken, der roste sin skarpe offensiv og styrmand Carlos Zeca, der var et sandt fejeblad på midten.

– Zeca har vaeret den bedste midtbanesp­iller i Superligae­n efter jul. Havde han spillet i FC Midtjyllan­d eller Brøndby og kaempet med om guldet, havde alle sagt, at han havde vaeret den bedste spiller. Så god har han vaeret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark