Ekstra Bladet

Liverpool dummer sig mod bundprop

-

Liverpool tabte i går et vigtigt skridt i kampen om andenplads­en i Premier League. Ude mod bundproppe­n West Bromwich, var Liverpool foran 2-0 indtil 11 minutter før tid, inden West Bromwich ivaerksatt­e et comeback.

Dermed missede Liverpool en gylden mulighed for at hale ind på Manchester United på andenplads­en.

Den skadesplag­ede Liverpool-angriber Danny Ings var på pletten bare fire minutter inde i gårsdagens opgør. Et kort hjørnespar­k havnede i fødderne på Sadio Mané, som med et smart vip kom fri til at smaekke bolden i feltet.

Her stod Ings klar til at hamre kuglen resolut i kassen med sit første Premier League-mål i 930 dage.

En raekke af Liverpools saedvanlig­e startere var på baenken fra kampens start med tanke på tirsdagens Champions League-semifinale mod Roma.

En gylden chance

Alligevel havde gaesterne flere gode muligheder for at komme på 2-0 inden pausen.

Ligatopsco­rer Mohamed Salah var taet på at dreje et frispark op i krydset midtvejs i første halvleg.

Lidt senere fik Ings en gylden chance for at blive dobbelt målscorer, men Ben Foster klarede flot angriberen­s flade forsøg fra taet hold. Med små 20 minutter igen afsluttede Salah et Liverpoola­ngreb med hurtige kombinatio­ner ved at vippe bolden i mål. West Bromwich reducerede dog til 1-2 11 minutter før tid, og så lugtede bundholdet pludselig blod.

Med to minutter tilbage af den ordinaere spilletid kom José Salomón Rondón først på et frispark og headede den overrasken­de udligning i mål.

Ritzau

?? FOTO: MATT WEST/BPI/REX ?? Ligatopsco­rer Mohamed Salah scorede igen og var også taet på at dreje et frispark op i krydset midtvejs i første halvleg – men forgaeves.
FOTO: MATT WEST/BPI/REX Ligatopsco­rer Mohamed Salah scorede igen og var også taet på at dreje et frispark op i krydset midtvejs i første halvleg – men forgaeves.