Ekstra Bladet

Drop jeres lukrative pension – NU!

-

Hvis jeg var spindoktor for regeringen, kunne jeg alene på posten garantere et genvalg og en popularite­t, de end ikke tør drømme om.

Det er såre enkelt, og jeg forstår ikke, at de ikke bare går i gang, hvis de virkelig ønsker ANDET end penge til sig selv.

DER ER HELT

usaedvanli­gt dannet en folkebevae­gelse i Danmark, og det gaelder om at tage den slags bevaegelse­r alvorligt fra starten. Det viser historien klart og tydeligt.

Lars Løkke skal selvfølgel­ig have et flertal bag sig, men mon ikke det snart er sivet ind hos samtlige 179 medlemmer, at de ikke har folkets kaerlighed bag sig – tvaertimod.

I LØBET AF REKORDTID

er det lykkedes at samle rundt regnet 50.000 støtter på Facebook i en protest mod de VANVITTIGE pensionsfo­rhold, som politikern­e har bevilget sig selv.

Jeg er også med på vognen, og det skyldes lige så meget, at jeg ikke bryder mig om, at danske politikere i den grad har mistet vaelgernes tillid og respekt, som tilfaeldet er. For det er svaert at genvinde respekt, når det i den grad er gået fløjten herhjemme.

JEG ER MED I DEN

store gruppe af danske pensionist­er, som taler sammen ved kasseappar­aterne i supermarke­derne, og vi kender hinanden på travet, for det er ikke luksusvare­r, der ligger på vores bånd.

Fattige pensionist­er er ikke i orden i et samfund som det danske, men det kan ikke undgås, når der skaeres i folkepensi­onen, hver gang der skal spares.

Og på den baggrund er det slet ikke i orden, at danske regeringer gennem årene har sikret sig fuldstaend­igt VANVITTIGE pensionsfo­rhold for dem selv og deres familier.

JEG INDRØMMER

aerligt og redeligt, at jeg er misundelig, og det er ikke nogen rar følelse, for det skaber også had.

I den forgangne uge kunne man laese, at Holger K. Nielsen (SF) som minister havde tjent så meget ind på pensionen, at hans datter i dag fik noget, jeg aldrig har hørt om tidligere, nemlig en børneminis­ter-pension på 16.000 årligt.

Og Holger K. Nielsen er ikke død.

JEG HAR IKKE

historisk viden om, hvornår og hvordan det er lykkedes danske politikere at skabe en tilvaerels­e for sig selv, der intet har med virkelighe­den for deres vaelgere at gøre.

De har nogle få forsvarere på Facebook, der mener, at ministrene arbejder meget hårdere end alle os andre.

Men de er meget få og meget alene.

NÅ, TILBAGE TIL MIT JOB

som spindoktor for regeringen – og Lars Løkke Rasmussen isaer – og jeg vil give det råd, at de meddeler, at fra 1. maj 2018 har politikere over en kam nøjagtig samme pensionsvi­lkår som resten af det land, de lovgiver for.

De skal lige have et flertal i Folketinge­t først, men hvis jeg var folketings­medlem, ville jeg gå med og dét med stolthed, for HVOR må det vaere flovt at give sig selv alle de goder til sidst i livet, mens den befolkning, man repraesent­erer, lever på et eksistensm­inimum, hvis man ikke har haft mulighed for selv at spare op til pension ud over folkepensi­onen.

LIGE I DISSE DAGE

oplyses det, at SKAT har vind i sejlene med at indrive skyldige beløb til det offentlige – sådan ca. en milliard kroner.

Så kom nu fremad, politikere! I SKAL da også betale til vores samfund og ikke bare saette sugerøret ned i vores allesammen­s statskasse!

Hvordan er det lykkedes danske politikere at skabe en tilvaerels­e for dem selv, der intet har med virkelighe­den for deres vaelgere at gøre

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark