Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag tager du endnu en dag hjemme i tryghed med familien. Men det er ikke sikkert, at den trygge rede, er så tryg endda. I går åndede alt fred og idyl. Men i dag kan det ikke udelukkes, at skaenderie­r kan komme på tale. Om aftenen går det over, I mødes på mere midten.

LØVEN 23/7-23/8

Du har sikkert ladet godt op de seneste par dage, og du gør det sikkert også denne søndag, hvor du bør sove så laenge du kan. Så har du nemlig energi til senere på dagen, hvor der i den grad vil vaere bud efter dig socialt. Du vil vaere eftertragt­et af mange, vaer åben.

SKYTTEN 23/11-21/12

Denne dag, vil fortsat vaere praeget af livets mange mysterier. Måske skal du forbi en station fra tidligere i dit liv, billetten til fremtiden, går af og til via fortiden. Når vi når frem til i aften, er du atter fuldt ud fokuseret på din fremtid, din videre uddannelse i livets skole.

TYREN 21/4-21/5

Du kan i dag nå lidt mere på to-do-listen, som du sikkert ikke gjorde faerdig i går. Det var nok helt med vilje, du er meget bevidst om dine vaerdier for tiden, og du har for laengst indset at stress ikke duer. Senere vil du søge afslapning hjemme, hvor der måske også er brug for dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det er nu søndag, og hvad kunne vaere mere oplagt, end en søndagsbru­nch i gode venners lag? Det kunne også vaere i skulle et smut forbi smørrebrød­sjomfruen. Men uanset hvad du foretraekk­er af de to bud, er du social. Men om aftenen vil du have et behov for at vaere alene.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Nyd at sove laenge denne søndag, gerne i selskab med din partner hvis I begge har fri. Hvis du ikke er i forhold, bør du gå ned på den lokale café til brunch, bare for at se, om der sidder andre dér, og spejder efter kaerlighed­en. Når det bliver aften, kan du få tid til rolig refleksion.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvis du ikke har hovedpine i dag, og det ikke blev for sent i går, hvor flere sikkert så dybt i vinflasken, vil du denne dag vaere veloplagt til, at komme en lille tur i det blå. Selv hvis du endelig skulle have tømmermaen­d, er der intet som frisk luft. Naturen vil gøre dig godt i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag traenger du lidt til at vaere sammen med dine venner. De forstår dig så godt. Men der kan alligevel godt opstå lidt kurre på tråden, men som så ofte med den slags, er det kun midlertidi­gt. Du er nok bare i dit lidt mere følsomme hjørne i dag, og kraever sympati og forståelse.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du må starte dagen med lidt arbejde, selvom det er søndag, akkurat ligesom at lørdagen var arbejdsom fra din hånd. Men lidt fri må man jo også holde, vil du sikkert indvende, og bare rolig, denne dag byder på fritid med din partner. Er du single, kan du tage initiative­t nu.

KREBSEN 22/6-22/7

I går var der virkelig ingen smalle steder, du ofrede sikkert lige praecis hvad der passede dig, på dine kaere. En god frokost, eller andet der kunne forkaele din familie, var en oplagt aktivitet for dig og dit tegn i går. I dag ser du naermere på “regningen”, som kan vaere blevet stor.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du havde en lidt blandet dag i går. På den ene side havde du en god tro på dig selv. Omvendt kunne du løbe ind i folk, der ikke kunne bakke dig op og støtte dig, som du måske havde håbet på. Hen mod aften kan intet standse dig, du prioritere­r dig selv og dit eget liv lige nu.

FISKENE 20/2-20/3

Kreativite­ten vil ingen ende tage. Du har i dagevis vaeret inspireret af en indre og skabende kraft, og glemt dagligdage­ns trivialite­ter. Snart slutter weekenden, mandag venter hverdagen igen. Men du kan tage din indre inspiratio­n med dig på job i morgen. Det bliver sjovere.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark