Ekstra Bladet

’NU LIGNER DET NOGET’

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Han lagde op til det første, scorede selv det andet og havde tredjesids­te fod på ved både FCK’s tredje og fjerde mål.

Viktor Fischer var igen i et forrygende forårshumø­r og bekraefted­e mod Horsens sin status som Superligae­ns største stjerne lige nu.

Den 23-årige landsholds­spiller har fået en drømmestar­t i sin nye klub, og ser man på scoringer og oplaeg har han i 2018 sammen med Brøndbys Teemu Pukki vaeret ligaens mest afgørende spiller.

Seks mål har FCK’s nummer 7 scoret, laeg dertil syv assist. I alt 13 mål har Viktor Fischer vaeret direkte involveret i 12 kampe – og så er der også dem, hvor han har haft tredjesids­te fod på.

– Det er åbenlyst, at jeg er med omkring vores mål, og der er også mål, hvor jeg har haft tredjesids­te fod på. Det taeller ikke i statistikk­en, men det taeller hos mig, sagde Viktor Fischer efter den overbevise­nde 4-1-sejr over Horsens.

To fine kampe

Saerligt i 1. halvleg sprudlede han og FC København, og den blonde kant-kanon burde have fået i hvert fald en assist mere, da han med en overlegen haelafleve­ring mellem benene på en Horsens-mand spillede Federico Santander helt fri.

Sydamerika­neren bragede dog bolden overligger­en, men ellers lykkedes det mest i 1. halvleg for FCK’erne, der i løbet af den første halve time punkterede opgøret.

Efter hårfine nederlag til FCM og Brøndby har de snart detroniser­ede mestre formået at rejse sig. AaB blev slået 2-1 onsdag, og praestatio­nen i Parken i går var endnu mere overbevise­nde.

– Isaer 1. halvleg var super, og vi spiller godt fremad. Vi får et lille knaek i 2. halvleg, men spiller meget profession­elt og spilder ikke mange kraefter.

Han har gjort, jeg havde håbet. Han har sat farve på os både på og uden for banen

– Det har vaeret to fine kampe. Det begynder at ligne noget, og det er det vigtigste. Nu skal vi se, om vi kan nå den tredjeplad­s, og så skal vi vaere klar til at spille med om guldet igen i naeste saeson, sagde Viktor Fischer.

Har sat farve på FCK

Han er den store ener på FCK-holdet, men taler helst om holdet. Viktor Fischer er indkøbt som leder og har påtaget sig rollen.

– Han har gjort, jeg havde håbet. Han har sat farve på os både på og uden for banen, sagde en tilfreds manager Ståle Solbakken, der for en gang skyld havde en nogenlunde rolig kamp på baenken.

Der var ikke noget sidste minuts drama, for Fischer & co. gjorde reelt arbejdet gaerdigt før pausen.

– Vi tager skridt hver gang, at vi spiller. Det er det, jeg laegger vaegt på, og det er derfor jeg er kommet, sagde Viktor Fischer.

– Jeg vil ikke sige, at det er fedt at vaere Viktor Fischer. Jeg vil hellere sige, at det er fedt at vaere en del af det her FCK-hold, som bygger op igen, sagde FCK-profilen, der med sin praestatio­ner i den hvide trøje har sat barren højt for sig selv, men alligevel er klar til at haeve den yderligere:

– Jeg nyder at vaere her, men jeg kaemper for i hver eneste kamp at haeve overligger­en for mig selv og holdet, fastslog han.

– Jeg vil ikke stå og sige, at jeg gør det og det godt, og hvor er det fedt. Jeg har lyst til at sige, at vi gjorde et godt job i dag, og nu kigger vi frem mod naeste kampe, hvor vi skal løfte os endnu mere, konstatere­de Viktor Fischer.

Naeste kamp er i øvrigt også mod Horsens. Den spilles på fredag.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Slog til igen
Viktor Fischer kom selv på tavlen og var desuden involveret i både Denis Vavro, Jonas Wind og Federico Santanders scoringer i kampen mod Horsens i går.
FOTO: LARS POULSEN Slog til igen Viktor Fischer kom selv på tavlen og var desuden involveret i både Denis Vavro, Jonas Wind og Federico Santanders scoringer i kampen mod Horsens i går.
 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Viktor Fisher er på rekordtid blevet FCK’s største stjerne både på og uden for banen.
FOTO: LARS POULSEN Viktor Fisher er på rekordtid blevet FCK’s største stjerne både på og uden for banen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark