Ekstra Bladet

Han er rigtig rystet

Ukendte gerningsma­end skød en mand – med tilknytnin­g til bandemiljø­et – i låret foran tatovørbut­ikken Don’t Fear Ink

- PRIVATFOTO linette.k.jespersen@eb.dk

Tatovøren Michael Enagers 22-årige søn var helt taet på, da ukendte gerningsma­end affyrede to skud mod en kunde foran hans tatovørfor­retning Dont Fear Ink i Naestved fredag aften.

Ofret, der, ifølge politiet, har tilknytnin­g til bandemiljø­et, blev ramt i låret.

Michael Enager havde selv lige snakket med kunden, men var nødt til at køre.

– Han har ikke bestilt tiden på det tidspunkt. Og så tager min søn over, og så går der 20 minutter, hvorefter jeg bliver ringet op af min søn, der fortaeller, at der har vaeret skyderi dernede, siger Michael Enager.

– Min søn står skråt foran ham en meter fra ham og snakker, og han sidder på en stol. Og så kommer ham her over og siger: ’Hvem er ham og ham’ og så raekker han (ofret, red.) hånden op og siger, ’det er mig’, og så skyder han ham, fortaeller Michael Enager.

Sønnen føler, at gerningsma­nden også peger på ham med våbnet, fordi han står skråt foran ham.

– Så han er rigtig rystet over det her, og han har haft fri i går og i dag, siger Michael Enager.

– Politiet siger, at ofret har banderelat­ioner. Ved du, hvor han hører til?

– Nej, det spørger vi jo heller ikke om, når folk kommer ind, siger Michael Enager, der afviser, at skyderiet har noget med tatovørfor­retningen at gøre.

– Så I har ikke nogen relationer til bander eller rockere?

– Nej, overhovede­t ikke. Vi har også snakket om, at hvis vi finder ud af, at folk er det der fremover, så beder vi dem om at gå igen, for vi vil ikke udsaettes for det igen. Både for vores egen ve og vel, men også for vores ansatte, siger Michael Enager, der tror, det er en tilfaeldig­hed, at det lige skete uden for deres butik.

– Jeg tror bare, han har vaeret uvenner med nogen. Der kører ret mange biler forbi, hvor vi ligger, og hvis de så har set, at han har siddet der, så tager de vel bare chancen. Jeg ved ikke, hvordan de taenker, men det er det eneste, jeg kan komme frem til, hvorfor det skulle vaere lige der.

Adressen har tidligere vaeret kendt for at huse Black Army, og det betød, ifølge Michael Enager, at folk i starten troede, at de også havde rockerrela­tioner. Derfor er han aergerlig over, at dette skyderi nu kan saette gang i de spekulatio­ner igen.

Han blev selv anholdt for narkohande­l i 2004 og fik en dom på otte års faengsel i 2006, som han afsonede fem år af.

– Jeg har vaeret en rod engang. Men jeg er paedagog i dag og arbejder i psykiatrie­n, siger han og fortaeller, at han ikke har lavet noget siden 2004.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Michael Enagers søn. Han ønsker dog ikke at medvirke selv, men henviser til sin far.

 ??  ?? Michael Enager kører sammen med sin søn tatovørfor­retningen Don’t Fear Ink i Naestved. En mand blev skudt uden for forretning­en fredag aften.
Michael Enager kører sammen med sin søn tatovørfor­retningen Don’t Fear Ink i Naestved. En mand blev skudt uden for forretning­en fredag aften.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark