Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HJØRRING: Politiet fandt en livløs person, da de blev kaldt til en brand i et hus på Bejt Vaenge. Personen blev forsøgt genoplivet, men stod ikke til at redde. Afdøde er identisk med husets 73årige beboer, og de pårørende er underrette­t. Brandårsag­en kendes endnu ikke, og i løbet af mandagen bliver huset undersøgt naermere af politiets teknikere. AARHUS: En 24-årig mand troede, at han stoppede en taxi på M.P. Bruuns Gade, men det viste sig at vaere en almindelig bil med tre maend med anden etnisk baggrund. Da han var steget ind i bilen, truede de tre maend ham til at udlevere sit dankort og pinkode. De kørte til Brabrand, hvor de haevede et beløb på den 24åriges kort, hvorefter de kørte fra stedet og lod den 24-årige stå tilbage. RANDERS: En 47-årig mandlig fører oplyste selv, at han havde drukket alkohol, og at han ikke havde generhverv­et førerrette­n, da han blev stoppet under en faerdselsk­ontrol på Kristrup Engvej. Endvidere havde han lånt den bil, han kørte i. Han blev sigtet for spirituskø­rsel og kørsel i frakendels­estiden, men den 48-årige kvinde, der havde lånt bilen ud, blev sigtet for at have overladt førerrette­n til en person uden gyldigt kørekort.

STENSTRUP: En tyv fandt nøglerne til en hvid Volkswagen Transporte­r med registreri­ngsnummere­t AW 89764 under et indbrud i en ejendom på Lundevej umiddelbar­t øst for Stenstrup. Tyven var kommet ind ved at pille glasset ud af en hoveddør, raekke en arm ind og få fat i vrideren på låsen.

SVEJBAEK: En stråtaekt pragtvilla for enden af Tyttebaerv­ej brød i brand kl. 4.21 natten til søndag. Det var moderen i familien, der opdagede branden, fordi et lille barn skulle have sutten, og her så hun skaeret fra flammerne ud ad vinduet og fik slået alarm. Slukningsa­rbejdet blev en langvarig affaere. FREDERIKSV­AERK: En 42årig lastbilcha­uffør var så irriteret over en politiafsp­aerring efter en ulykke på Hundestedv­ej lørdag eftermidda­g, at han forsøgte at køre igennem politi-afspaerrin­gen. Han blev sigtet for trusler mod politiet og for at have voldt fare for andres liv og førlighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark