Ekstra Bladet

De gik målrettet efter skudoffer

-

Politiet leder stadig efter de to gerningsma­end, som skød en mand med tilknytnin­g til bandemiljø­et foran tatovørbut­ikken Don’t Fear Ink i Naestved. Det fortaeller politiinsp­ektør Kim Kliver fra Sydsjaella­nds og Lolland Falsters Politi.

– Der er rigtig godt gang i efterforsk­ningen. Her ligger et stort arbejde foran os, men vi er optimistis­ke, siger han og fortaeller, at de har fået rigtig mange henvendels­er i sagen.

Svaert miljø

Han ønsker dog ikke at gå naermere ind i, hvad vidnerne har forklaret. Derudover har politiet vaeret ude og indsamle videomater­iale i området.

Det er politiets opfattelse, at gerningsma­endene ramte den, de gik efter.

– Der er tale om to gerningsma­end, der går sammen hen til ham, og de går målrettet. Vi er helt sikre på, at de er gået efter ham, siger han og tilføjer, i forhold til at det skete foran tatovørfor­retningen, der tidligere har vaeret klublokale for Black Army.

– Det er personerne, der er interessan­te, ikke så meget omgivelser­ne, siger han og fortaeller, at det er et miljø, der er rigtig svaert at efterforsk­e i.

– Og det er også tilfaeldet her, siger han.

Skudoffere­t blev efter skyderiet bragt på hospitalet og opereret. Han blev hurtigt konstatere­t uden for livsfare og stabil.

Der har gennem laengere tid verseret flere rocker- og banderelat­erede konflikter i politikred­sen, og mandag og onsdag var der to bandeskyde­rier omkring Vordingbor­g. Kim Kliver vurderer dog ikke, at de har forbindels­e til fredagens skyderi i Naestved.

linette

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Michael Enager ses her til venstre med ryggen til, mens han bliver afhørt af politiet umiddelbar­t efter skyderiet.
FOTO: PER RASMUSSEN Michael Enager ses her til venstre med ryggen til, mens han bliver afhørt af politiet umiddelbar­t efter skyderiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark