Ekstra Bladet

Børnefamil­ier misforstår ulvene i de danske skove

-

Jeg er forundret over, at vores repraesent­anter i Folketinge­t udtaler sig på en så populistis­k måde om, hvordan man skal takle ulveproble­matik.

En tilsynelad­ende afsporet person har åbenbart på pervertere­t måde udlagt gift, som for mange år siden blev forbudt at anvende i den danske natur. Det samme er ved at gøre sig gaeldende for de ulve, som har haft den frihed at besøge Danmark. Der er en naermest euforisk stemning om, hvordan man skal komme uvaesenet til livs. Forslagene er fantasiful­de. Nogle mener, ulvene skal udryddes, andre mener, ulvene skal indfanges og vaere indhegnet, eller at de skal steriliser­es. Der er ingen graenser for politikern­es lynende intelligen­te forslag, men de får jo også en god hyre.

Hvis man ser på fakta: Ulve angriber normalt ikke småbørn, som faerdes alene i skoven. Hvilke foraeldre lader forresten småbørn faerdes på den måde. Disse ’Kloge Åger’ har tilsynelad­ende laest ’Den lille Rødhaette og ulven’ for mange gange. Normalt kommer ulve i naerheden af mennesker.

Der er ingen, hverken socialdemo­kraterne, Dansk Folkeparti eller regeringen, som lytter til folk med kendskab til området. Jeg mener, den eneste lykkelige udgang på hele dette tabernakel er at familiesam­menføre ulvene med Norge, Sverige, Polen og Tyskland. Det burde ske på en naensom måde, så sagen lukkes til alles fordel. Indtil den naeste vandring finder sted.

F. Christense­n Gåsetorvet 12

Nakskov

 ?? ARKIVFOTO: MIK EKSESTAD ?? F. Christense­n taenker, at børnefamil­ier, der er bange for ulve, har laest for meget ’Rødhaette’.
ARKIVFOTO: MIK EKSESTAD F. Christense­n taenker, at børnefamil­ier, der er bange for ulve, har laest for meget ’Rødhaette’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark