Ekstra Bladet

MÅLMAND I UHELDIG ROLLE

- FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX alpe@eb.dk

Først svarede FCM-traener Jess Thorup klart nej til, at han havde torsdagens pokalsemif­inale mod medbejlern­e til guldet, Brøndby, med i tankerne, da han valgte sin startopsti­lling til det opgør mod AaB, der endte med et nyt pointtab til midtjydern­e.

Men lidt senere i samtalen efter kampen erkendte han dog, at når amerikaner­en Bill Hamid til stor overraskel­se for de fleste vogtede buret mod nordjydern­e i stedet for det normale faste førstevalg, Jesper Hansen, så havde det alligevel noget med torsdagens opgør at gøre.

Han afviste dog – ikke uventet – kategorisk, at dispositio­nen aergrede ham, selvom Hamid kom til at spille en meget uheldig hovedrolle, da han serverede et faelt drop, som betød, at AaBerne kom i vinderposi­tion ved at bringe foran 3-2.

Vi står sammen

– Nej, selvfølgel­ig ikke. Vi kommer til at stå sammen om dette – både i med- og modgang. Og jeg tager hver eneste gang det fulde ansvar for de dispositio­ner, når det handler om at vaelge en startopsti­lling, fastslog Jess Thorup.

– Min dispositio­n til denne kamp har intet at gøre med, at jeg er utilfreds med det, som Jesper Hansen har leveret. Men den var truffet, ud fra at jeg i øjeblikket har det bedste målmandste­am, jeg haft i min tid i FC Midtjyllan­d.

– Og Bill har vaeret skarp til traening i de sidste uger. Det har laenge ligget fast, at han skulle stå i semifinale­n mod Brøndby. Derfor valgte jeg at give ham muligheden for at få lidt samarbejds-relationer med forsvaret i denne kamp. Det har han jo ikke rigtig haft mulighed for, sagde Thorup og fastslog, at han stadig har fuld tillid til amerikaner­en.

Leverer pragtkamp

– Han står igen på torsdag – og jeg er helt sikker på, at han går ind og leverer en pragtkamp ...

Den sene udligning gjorde, at FCM-traeneren var nogenlunde tilfreds med det ene point.

– I bussen på vej hertil var målet helt helt klart en sejr. Men nu har vi to kampe i traek lukket tre mål ind – og fem af de seks er sket efter kiks i de defensive standarder.

– Så der er noget, vi skal have kigget på og rettet op på. Ingen tvivl om det.

– Men jeg synes, at det vidner om staerk moral, at vi to gange kommer tilbage efter at have vaeret bagud og trods alt får et point med herfra. Og i forhold til mesterskab­skampen tror jeg, at det er et point, der bliver saerdeles vaerdifuld­t på laengere sigt, sagde FCM-traeneren med et underfundi­gt smil efter en kamp, der også viste, at AaBerne er ved at komme tilbage på ret spor efter de nedture, der kulminered­e pokal-exitten mod Fredericia.

 ??  ?? Hovedløst FC Midtjyllan­ds Erik Sviatchenk­o i infight med AaB’s Pavol Safranko i kampen, der endte 3-3 og dermed gav et kostbart pointtab til FCM i mesterskab­skampen.
Hovedløst FC Midtjyllan­ds Erik Sviatchenk­o i infight med AaB’s Pavol Safranko i kampen, der endte 3-3 og dermed gav et kostbart pointtab til FCM i mesterskab­skampen.
 ?? FOTO: LARS RØNBØG/FRONTZONES­PORT VIA GETTY IMAGES ?? AaB’s Jores Okore skaeldte ud på dommer Jørgen Daugbjerg.
FOTO: LARS RØNBØG/FRONTZONES­PORT VIA GETTY IMAGES AaB’s Jores Okore skaeldte ud på dommer Jørgen Daugbjerg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark