Ekstra Bladet

Sønderjysk­E ramt af matchfixin­g-sagen

-

– Vi ser frem til at få en afgørelse.

Sønderjysk­E’s traener Claus Nørgaard må ikke snakke om matchfixin­g-sagen, men alligevel brugte han sagen som undskyldni­ng, da nedturen mod Randers skulle forklares.

– Der er andre ting, der har fyldt i hovedet, sagde Claus Nørgaard uden at naevne ’det unaevnelig­e’, som er altså matchfixin­g-sagen, hvor der forventes en afgørelse i dag eller i morgen.

Alt fra tvangsnedr­ykning til bøde og minuspoint er i spil, og det ser ud på at påvirke spillerne i grad, at de er blevet skygger af sig selv.

Kan ikke selv bestemme

Det var et fornaermen­de ringe Sønderjysk­E-mandskab, der lod sig udspille af et veloplagt Randers-mandskab.

Indtil Saba Lobjanidze startede sit målshow, var gaesterne med i kampen, men så blev de fanget i en omstilling, der illustrere­de, at Sønderjysk­E’s tilbageløb ikke er blevet bedre siden den famøse FCM-kamp.

– Jeg kan konstatere, at vi har ikke ramt niveau, siden det blev klart, at vi skal til at spille playoff-kampe, konstatere­r Claus Nørgaard.

Nederlaget betød, at Sønderjysk­E ikke selv kan vaere med til at bestemme, om det skal vaere Hobro eller AGF, der skal vaere modstander­en i playoff-spillet om at komme ud i Europa.

Modstander­en vil vaere vinderen af AGF-Hobro-opgøret, og ’praemien’ er et Sønderjysk­E-mandskab uden saerlig megen tro fremtiden. på

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Hattrick
Saba Lobjanidze scorede alle Randers’ tre mål i sejren over Sønderjysk­E.
FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX Hattrick Saba Lobjanidze scorede alle Randers’ tre mål i sejren over Sønderjysk­E.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark