CHELSEA BOOKER FINALE MOD UNITED 2 0

-

1-0 Olivier Giroud (46)

2-0 Alvaro Morata (82) ------------------------------

Den engelske FA Cup-finale i fodbold bliver et opgør mellem Chelsea og Manchester United.

Det ligger fast, efter at Chelsea i går besejrede Southampto­n 2-0 i den anden semifinale på Wembley Stadium i London.

Lørdag vandt Manchester United samme sted med 2-1 over Tottenham i den første semifinale.

Southampto­n havde Pierre-Emile Højbjerg med i de første 63 minutter af søndagens kamp, mens Andreas Christense­n varmede baenken for Chelsea.

Kampen blev indledt med flere gode chancer til Chelsea, blandt andet da Eden Hazard først sendte bolden lige over mål, mens Willian ramte overligger­en.

Derefter faldt kampen i niveau. Southampto­n, der er kriseramt i Premier League og ligger til nedrykning, spillede mest sikkert, mens Chelsea heller ikke skabte det store.

Vendt på hovedet

Der var langt til den kamp, de to hold for nylig spillede mod hinanden i Premier League. Her førte Southampto­n 2-0 på hjemmebane, inden et ellers uinspirere­t Chelsea-hold vendte tingene på hovedet i kampens sidste 20 minutter og vandt 3-2.

Det vides ikke, hvad Chelsea-manager Antonio Conte sagde til sine spillere i pausen af søndagens kamp, men det virkede i hvert fald.

Anden halvleg var knap kommet i gang, før Chelsea bragte sig foran 1-0 med en sevaerdig scoring.

Eden Hazard fik taemmet en aflevering, og belgieren lagde bolden frem til Olivier Giroud.

Den franske angriber var hårdt presset af flere modstander­e, men Giroud fik på en eller anden måde alligevel driblet sig fri til scoring.

Et par minutter efter 1-0målet var Hazard taet på, men sendte bolden lige forbi mål efter en Chelsea-kontra.

Kampen blev ved med at vaere chancerig, og også Southampto­n havde sine muligheder.

Ti minutter før tid blev målscorer Olivier Giroud skiftet ud, og ind kom i stedet Alvaro Morata.

Den spanske angriber skulle kun bruge få minutter på banen, før han headede bolden i mål til 2-0.

Kort efter ramte Southampto­ns Charlie Austin stolpen, men det lykkedes ikke for holdet at komme tilbage.

FA Cup-finalen spilles 19. maj på Wembley Stadium.