Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Denne dag er fyldt med kreativite­t fra din side af. Der vil naermest ikke vaere graenser for, hvad du kan drive din nysgerrigh­ed til. Det kan også vaere, at du er interesser­et i at møde nye mennesker, og du kommer nok nemt i snak med mange. Du er imødekomme­nde.

LØVEN 23/7-23/8

I dag er det dig, der er mest på taeerne af alle stjerneteg­nene. Månen går sin vante gang på himlen, og går lige nu igennem Løven. Det vil sige der er spot på dig nu, og folk vil generelt vaere mere legesyge end ellers. De vil også have trang til at fylde noget. Dét er lige netop din smag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Lykken er ofte lunefuld, siger man. Glaeden kan vaere kort, så spild ikke tiden. Tag fat om livets glaeder i dag, og giv den én over nakken, og sørg for at få oplevet så meget som muligt. Livet er ikke en konkurrenc­e nødvendigv­is, men opleves skal det. Du er åben og nysgerrig.

TYREN 21/4-21/5

Din bolig er dit varemaerke, mange har sikkert ofte rost dig, for dit yderst smagfulde hjem, der sikkert er farvekoord­ineret i alle ender og kanter. I dag kan du med fordel forskønne dit, i forvejen så smukke, hjem, og sikkert udvide med en brugsgenst­and eller to.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har sikkert lyst til at vaere lidt for dig selv, og få plejet dig selv. Mange mennesker taler populaert sagt om, at finde ind til kernen. Hvis det ellers er et mål for dig, er dagen oplagt. Du kan meditere, spise gode store måltider, hvile dig. Kort sagt gøre alt dét, der gør dig godt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Man kan af og til virkelig have behov for at komme i dybden, og gerne på en måde, hvor man kraever at livet skal vaere naervaeren­de, intenst og aegte. Du er meget i kontakt med sider af tilvaerels­en, man ellers ikke så let kommer i kontakt med. Udnyt det og gå i dybden.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag kan du virkelig slå ud med armene og nyde akkurat dét, der passer til dig. Du har en god energi, en god spandfuld kul, som gør at du nemt når fra A-Z i dag, og du kan tilmed multitaske, da dit overblik også er stort i dag. Du tager gerne initiativ og ansvar denne mandag.

VAEGTEN 24/9-23/10

I disse dage kan du komme ud, og give den som selskabslø­ve, gerne på alle tangenter. Du vil populaert sagt have charme, selvtillid og laekkert hår, og du vil have det godt blandt andre, der også har store armbevaege­lser. Tiden er inde til at indtage “den røde løber”.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Livet kan vaere vidunderli­gt, når det byder på store glaeder og oplevelser, isaer hvis man har én at dele livet med. Du går i disse dage og taenker på dine relationer, og drømmer måske om den store kaerlighed. Eller også nyder du, at den store kaerlighed, allerede er i dit liv.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag skal du saerligt taenke på, hvad du bruger af penge. En hang til luksus, og en trang til overdrivel­se kan nok ikke udelukkes. Men selvfølgel­ig skal livet også indeholde ret til det luksuriøse. Der er blot altid en regning der skal betales, husk der kraeves hårdt slid til gengaeld.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Hvorfor skal ambitioner vaere små? Hvis man vil noget med livet, skal man ikke altid starte fra bunden af. Af og til skal man gå direkte til spidserne inden for ens fag, og så fortaelle dem, hvad man er gjort af. Du kan i disse dage, virkelig saette dig selv og alt på spil.

FISKENE 20/2-20/3

Du arbejder hårdt i disse dage, det er ikke let at komme til tops, det er ikke let at tage ansvar. Men du har mod på begge dele lige nu. Du kan selvfølgel­ig uddelegere et par af opgaverne til folk du stoler på, men lige nu stoler du mest på dig selv og din egen arbejdsomh­ed.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark