Ekstra Bladet

LØKKE I TWITTER-RUS

EFTER EKSTRA BLADETS AFSLØRING

-

Efter at Ekstra Bladet havde afsløret, at Lars Løkke Rasmussen var troppet op på kontoret hos rektor for N. Zahles Gymnasiesk­ole som bisidder for sin kone, kastede statsminis­teren sig ud i en gang natteroder­i på det sociale medie Twitter.

Det havde ellers ikke vaeret muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra statsminis­teren til sagen i løbet af eftermidda­gen. Men da historien var blevet bragt på ekstrablad­et.dk mandag aften, kom Løkke til tasterne.

Det hele eksplodere­de for alvor klokken 23.09, da tvvaerten Signe Molde lagde et billede af Ekstra Bladets historie på sin Twitter-profil med teksten:

’Og prisen for de største nosser går til den kvindelige rektor på Zahles skole’.

Det fik Lars Løkke, der ved flere lejlighede­r har vaeret gaest hos Signe Molde, til at reagere:

’Så du tror også blindt på alt Poul Madsen skriver?’

’Har du vaeret til det møde eller ikke vaeret til det møde?’, ville en Twitter-bruger vide.

Til det spørgsmål lød det blot fra statsminis­teren:

’Hvilket møde? Er min kone blevet fyret?’

Ville ikke svare

Kort tid efter blandede Kristoffer Eriksen, vaert på DRprogramm­et ’Detektor’, sig i debatten:

’Så lad os prøve den her version: Har du vaeret med til et møde på din kones skole som bisidder’, spurgte han statsminis­teren.

Men heller ikke her var det til at få et konkret svar ud af Løkke:

’Du kan prøver alle mulige versioner, men det har ikke meget med sagen at gøre. Afsaetter er, at Poul Madsen skriver, at min kone er blevet fyret (står på forsiden af deres papiravis). Er det rigtigt?’

Kirsten Birgit blandede sig

Herefter bølgede ordvekslin­gen mellem Kristoffer Eriksen og Lars Løkke frem og tilbage, inden natteroder­iet tog en ny, bizar drejning.

Radio24syv­s satiriske karakter Kirsten Birgit gav således sit besyv med. Med henvisning til at Lars Løkke tidligere har foretaget en skelnen mellem, hvad han foretager sig som privatpers­on og statsminis­ter, skrev hun:

’Har alle ikke ret til et privatliv? Hva’!? Der må vaere vandtaette skotter! Og har der vaeret et møde, så er jeg sikker på det var privatpers­onen @larsloekke, der var tilstede som bisidder og ikke statsminis­teren. Så er den vidst ikke laengere.’

Taler i koder

Oven på Løkkes natteroder­i på Twitter slår chefredakt­ør Poul Madsen fast, at hvis Ekstra Bladet har skrevet noget forkert, så vil det naturligvi­s blive rettet.

– Men faktum er, at Løkke har vaeret til et møde, og så er Sólrun efterfølge­nde blevet afskediget. Løkke taler jo i koder, og det er helt uforståeli­gt, hvad han mener. Jeg synes, at Løkke skulle sove om natten, det havde han vaeret bedre tjent med end det her, siger Poul Madsen til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet forsøgte igen i går at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen til mødet på rektors kontor. Men Statsminis­teriets pressetjen­este har ikke besvaret henvendels­en.

Jeg synes, at Løkke skulle sove om natten, det havde han vaeret bedre tjent med end det her

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Statsminis­teren ville ikke svare på konkrete spørgsmål trods sin beskyldnin­g om løgn. under op fyret Det bedste forsvar kan måske nogle gange vaere et angreb. Lars Løkke Rasmussen var saerdeles ivrig på tasterne natten til tirsdag efter Ekstra Bladets...
FOTO: JENS DRESLING Statsminis­teren ville ikke svare på konkrete spørgsmål trods sin beskyldnin­g om løgn. under op fyret Det bedste forsvar kan måske nogle gange vaere et angreb. Lars Løkke Rasmussen var saerdeles ivrig på tasterne natten til tirsdag efter Ekstra Bladets...
 ??  ?? alvor for fik Molde
Signe Tv-vaerten tweet. dette med statsminis­teren
alvor for fik Molde Signe Tv-vaerten tweet. dette med statsminis­teren
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark