Ekstra Bladet

Tre kvinder anholdt – men løsladt igen

-

Tirsdag eftermidda­g anholdt Nordsjaell­ands Politi tre kvinder i forbindels­e med sagen. De blev dog alle løsladt umiddelbar­t efter afhøringen, da der ikke var tegn på, at de på noget tidspunkt havde vaeret bevaebnet.

Det oplyste Carsten Spliid, der er vicepoliti­inspektør i Nordsjaell­ands Politi, til et pressemøde tirsdag eftermidda­g.

Der var tale om tre kvinder på henholdsvi­s 21, 26 og 32 år, der alle er elever på skolen. De to af dem blev anholdt i deres klassevaer­elser, mens den tredje blev anholdt i sit hjem i Kokkedal.

– De blev anholdt, fordi de alle hedder det samme til fornavn, og det var det navn, som anmeldelse­n gik på. De er alle blevet afhørt og løsladt igen, sagde han.

Ifølge Carsten Spliid fik de tirsdag klokken 9.01 hos Nordsjaell­ands Politi en anmeldelse via 114 om, at en kvinde skulle vaere i besiddelse af en pistol på skolen.

– Vi tager sådan en anmeldelse meget seriøst. Derfor satte vi en massiv indsats i gang på skolen.

– Vi har ransaget hele skolen med spraengsto­fhunde, og der er ikke blevet fundet nogen pistol, og der er heller ikke blevet skudt. Så eleverne på skolen har ikke vaeret i fare, selvom det har set voldsomt ud, sagde han.

– Vi arbejder lige nu på at få kortlagt, om der er tale om en falsk anmeldelse. Det kan vi på nuvaerende tidspunkt ikke udelukke, og det vil vaere et vaesentlig­t element i vores videre efterforsk­ning, sagde Carsten Spliid til pressemøde­t.

nbm

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark