Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØDOVRE: Københavns Vestegns Politi slog til mod en raekke adresser på Vestegnen og i Københavns­området og anholdt seks maend i alderen 25 til 67 år, som de mistaenker for en raekke sager om bedrageri mod flere banker. De mistaenkes for ved hjaelp af stjålne eller falske identitets­papirer at have haevet et større kontantbel­øb i en raekke banker rundt om i Danmark. AARHUS: En kvik nabo fulgte efter en indbrudsty­v på Otto Ruds Gade, da han hørte en høj lyd fra opgangen. Da han kom ud af sin lejlighed, fulgte han efter den formodede indbrudsty­v på vej ned ad trappen, og politiet kunne kort tid efter anholde manden. Der manglede dog ikke umiddelbar­t noget fra den lejlighed, hvor den formodede indbrudsty­v havde sparket døren ind. TILST: To 12-årige piger var ved Fakta, da en yngre mand trak bukserne ned, da pigerne var ud for ham. De to piger så ham delvist nøgen bagfra. Politiet efterforsk­er nu sagen som blufaerdig­hedskraenk­else. SØNDERBORG: En 19-årig mand fra Rødekro blev idømt et år og tre måneders faengsel bl.a. for stribevis af haervaerks­forhold i Aabenraa samt for at have sat ild til noget inventar i Fladhøjhal­len i Rødekro. Ilden blev dog hurtigt slukket af vidner og brandvaese­net. Han blev faengslet med det samme.

HJØRRING: En 73-årig mand er idømt psykiatris­k behandling­sdom for at saette ild på to sommerhuse i november sidste år, herunder sit eget, samt knap 400 overtraede­lser af tilhold mod fire ansatte fra Hjørring Kommune.

ROSKILDE: Politiet rykkede ud til haveforeni­ngen H/F Solvang, hvor en kvinde var ustyrlig og havde taget tøjet af. Politiet fik kontakt til en 27årig kvinde, som umiddelbar­t blev vurderet til at vaere påvirket af euforisere­nde stoffer i en sådan grad, at hun ikke kunne tage vare på sig selv. Efter en laegeunder­søgelse blev hun derfor anbragt i detentione­n til afrusning.

NAESTVED: To maend generede kunder i en Netto. En af dem ville ikke opgive sit navn til politiet. Det viste sig at vaere en 58-årig, som var efterlyst af fogedrette­n. Han blev naeste dag kørt til retten af politiet for at afklare sit haengepart­i.

linette

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark