Ekstra Bladet

Posten er pinlig

-

Danmarks postvaesen har mistet alles tillid. Intet sted i hele Europa fungerer postbesørg­elsen dårligere.

Det er ikke mit bord, siger postens minister, Ole Birk Olesen, i stedet for at komme op på maerkerne. Det er helt til grin, at et brev er en lille uge undervejs, og at der ofte forsvinder breve – helt uden mulighed for at få en fornuftig forklaring.

Det går absolut ikke, og de mange dårlige undskyldni­nger holder heller ikke. Der er noget galt, og hvorfor er der ingen, der tager dette alvorlige problem alvorligt?

Som postvaesen­et er i dag, er alle bananrepub­likker langt bedre betjent. Det er pinligt og for dumt. Bedst ville det vaere at lukke PostNord helt og starte på en frisk.

Medarbejde­re fra top til bund duer ikke, er ikke trovaerdig­e og slet ikke deres løn vaerd.

Et brev mellem Wien i Østrig og Bornholm koster cirka fem kroner, når det sendes fra Wien, men 27 kroner, når det sendes fra Bornholm til Wien. Enhver kan se, hvor håbløst det er.

Sådan kan og må man ikke behandle os. Vi må straks have et velfungere­nde postvaesen igen. Breve skal frem på maksimalt to dage, prisen skal saettes ned med 65 procent. Ingen breve må forsvinde, uden at der gøres alt for at finde dem. Og der skal omdeles post også om lørdagen.

Ikke noget med ’det var dengang’. Få gjort noget ved dette pinlige problem. Hele PostNord er så rustent, at det bør lukkes for bestandigt her og nu.

Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

 ?? FOTO: BENJAMIN NØRSKOV ?? Lars M. Tjellesen harcelerer over PostNord.
FOTO: BENJAMIN NØRSKOV Lars M. Tjellesen harcelerer over PostNord.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark