Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at i alle de år, hvor jeg har arbejdet både inden for det private arbejdsmar­ked og inden for staten og for SAS i Kastrup, har jeg haft betalte spisepause­r. Jeg holdt godt nok op for 22 år siden. Jeg kan slet ikke se, at det skal gøres til en strejketru­ssel. Det, de gør i ’Forligsen’, er simpelthen at spille med musklerne. Hvem kan taeve hvem? Men hvem har noget ud af det? Ingen. Men de skulle slet ikke have lov til at tage hjem, før de havde en løsning.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at af personlig erfaring ved jeg, at den generelle adgang til din laege afhaenger af den sociale status, hvor genkendels­ens klang af social samhørighe­d afgør den videre hjaelp. Derfor er det befriende at laese tidligere overlaege Steffen Jacobsens afklaednin­g af det danske sundhedssy­stem.

Peter Larsen Kagerupvej 7 Regstrup

at man åbenbart er forsigtig med at kalde det en terrorhand­ling, når en varebil kører op på fortovet og ind i folkemaeng­der og draeber ti, som det skete i Toronto. Man mener, at manden muligvis er sindssyg – underforst­ået det er dem, som kører ind i folkemaeng­der med forsaet normalt ikke? Nå, ja. Hvem husker laengere Münster, Berlin, Nice og så videre ..? Terror-tilvending på presseetis­k niveau?

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at jeg i forbindels­en med Peter Madsen-sagen har undret mig over den påståede brug af strips til fastgørels­e af stigen i ubåden.

Som sejler gennem naesten 40 år finder jeg det usandsynli­gt, at PM har anvendt plastikstr­ips til fastgørels­e af stigen. Til søs binder man diverse ting fast med liner, så man kan løsne udstyr og fastgøre det igen. For at frigøre den omtalte stige, som PM påstår er fastgjort med strips, skal man anvende vaerktøj, som ødelaegger strippen, hvilket er helt ulogisk. Man ville da heller aldrig binde fendere fast med strips. Erik Carsten Pedersen Hvedholmva­enget 12 Odense M

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark