Ekstra Bladet

Klapjagt på Løkke

-

Ekstra Bladet begår en regulaer svinestreg, når de i avisen (24.4.) naermest beskylder vores statsminis­ter for at opføre sig som en undermåler, der ikke er sit høje embede vaerdigt.

Intet kunne vaere mere forkert. Denne gang handler det så om Løkkes fremmøde på sin kones arbejdspla­ds i forbindels­e med hendes afskedigel­se derfra.

Det bør vaere klart for enhver, at partiet Venstre, som man som bekendt ’ved, hvor man har’, blot har en formand med et ganske aktivt privatliv – der ingen relation har til hans forfaerdel­ige praestatio­ner som statsminis­ter.

Det helt overordned­e princip for Lars Løkke Rasmussens livsførels­e er nemlig, at al uprofessio­nel og korrumpere­nde adfaerd begås strengt privat. Alt fra lånte sommerhuse til ’spaendende’ bilag og nu fremmøde med bevaebnede PET-vagter hos konens arbejdsgiv­er inden hendes ubehagelig­e afskedigel­sessamtale er selvfølgel­ig privat.

Ellers ville vores statsminis­ter jo vaere skyldig i et så stort magtmisbru­g, at både vaelgerne og hans eget parti for laengst havde afskediget ham. Og det er jo som bekendt ikke sket på trods af utallige tidligere muligheder.

Ekstra Bladet burde derfor stoppe sin evige klapjagt på Privat-Lars og måske endda i stedet give ’antistatsm­anden’ noget privatliv.

Det er trods alt bedre, at hans ugerninger holdes på privatnive­au end på statsnivea­u.

Jarl Feyling

Veksøvej 19

Brønshøj

 ?? EKSTRA BLADET 24. APRIL ?? Det er bedre, at Løkkes ugerninger holdes på privatnive­au end på statsnivea­u, skriver Jarl Freyling.
EKSTRA BLADET 24. APRIL Det er bedre, at Løkkes ugerninger holdes på privatnive­au end på statsnivea­u, skriver Jarl Freyling.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark